Δυστυχως δεν είναι τόσο ευχάριστα την κινεζική δεν μπορούσε να την περάσει έγραφε error από πριν πέρασε την προτελευταία global και πάλι κολλημένο στο mi logo....επίσης δεν μπορούσε να περάσει ούτε την τελευταία developer... απελπισία..
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
-
-
-
-
Καλημέρα, έχουμε κανένα νέο ?
Ίσως εάν δοκίμαζες και σε άλλο υπολογιστή...σε ποια περιοχή είσαι είπαμε ? -
Καλημέρα! Ανέστη είμαι στη Σάμο... Δοκίμασα πολλές Ρομ φορτωνει μόνο την τελευταία stable global και την προτελευταία χωρίς ομως να μπουταρει το pc suite αναγνωρίζει την αλλαγή γιατί στην 9.0.1 σου βγάζει update για την 9.0.2 αλλά κανένα αποτέλεσμα τώρα δοκιμάζω να φορτίσω τη μπαταρία από 0% στο 100% και να το ανοίξω δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι...δε βλέπω φως..
-
Μακάρι να γίνει κάτι με την αποφόρτιση, διαφορετικά μιλάς με το κατάστημα
-
-
Τι να σου πω, εδώ στο φόρουμ πάντως δεν θυμάμαι κάποιον που να εχει ξεκλειδώσει εσχάτως με Stable στο Sagit.
-
Μπορούμε να τα δοκιμάσουμε όλα εάν έχεις υπομονή, είχες βάλει μέσα το mi account σου ?
-
Φυσικα και έχω υπομονή και θέλω να εξαντλήσω με την πολύτιμη βοήθεια σας όλα τα περιθώρια....πρόλαβα που λέτε να περάσω το mi account μου στο κινητό και στο mi.com υπάρχει ένα mi6 τις άλλες δύο συσκευές που είχα συνδεδεμένες τις έβγαλα...έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα πριν τις βγάλω αλλά έγραψα στη αιτιολογιση ότι θέλω ξεκλείδωμα για το mi6...αν άνοιγε το κινητό θα μπορούσα να πατήσω την επιλογή για unlock από μέσα...τώρα μάλλον πρέπει μόνο να περιμένω..
-
-
Τιποτα στο unlock η unknown error θα βγάλει είτε not bound to this device...
=============== Ιαν 16th 2018, 2:53pm ===============
Κάποιος με καμία άλλη ιδέα ; Δεν έχω καταλήξει πουθενά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες