Άφησέ το να αποφορτιστεί τελείως, μετά από 2-3 ώρες βάλε να φορτίσει ξανά και δες μπας και ξεπεράσει το bootloop, ίσως και έναν καθαρισμό δεδομένων ξανά από recovery
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
-
-
Το ξεφορτισα το πρωί και το φορτισα πλήρως μετά και πάλι τα ίδια του έκανα και wipe data από recovery...τίποτα πάλι
-
Με το xiaomi tool δοκίμασες; Εγω με αυτό ειχα αλλάξει ρομ .
XiaoMiTool - Automated Flashing Tool [GUIDE - STEP by STEP] - App - Xiaomi MIUI Official ForumMi 11i 8/256 -
@trifos To xiaomi tool προϋποθέτει να έχει bootarei το κινητο για να ενεργποιήσεις το usb debugging...
-
Ο/H xrysiko1 έγραψε:
@trifos To xiaomi tool προϋποθέτει να έχει bootarei το κινητο για να ενεργποιήσεις το usb debugging...
Mi 11i 8/256 -
-
Ναι δυστυχώς τώρα το δοκίμαζα στο δικό μου με το καλώδιο, οπότε εάν καταφέρει να μπει και ενεργοποιήσει το usb debugging ίσως να γίνει. Κάτι άσχετο θερμοκρασία ανεβάζει;Mi 11i 8/256
-
Το θέμα είναι ότι δεν ανοίγει με τίποτα και ναι αμα το αφησω αναμένο ψιλοανεβάζει θερμοκρασία...κατι αλλο που παρατήρησα είναι ότι πριν το πρωτο bootloop (πρωτη προσπαθεια ανοιγματος απο το κουτι) το mi recovery δεν ελεγε τιποτα οταν λοιπον το κινητο ανοιξε αυτη τη μια και μοναδικη φορα πριν ξαναπεσει για παντα σε bootloop και έκανα ota update και ξαναάνοιξε κανονικά και εσβησε απο τότε και μετα το mi recovery γραφει πάνω αριστερά Mi-Recovery 3.0....και δεν ξερω μηπως φταιει κατι σχετικά με αυτό..επίσης υπάρχει τρόπος μέσω fastboot να αλλάξω αυτή τη recovery? ή κάποιος ανεπίσημος τρόπος να ξεκλειδώσω τον bootloader όπως είχα ακούσει οτι μπορούσε να γίνει σε καποιες συσκευες;;
=============== Ιαν 18th 2018, 8:06am ===============
Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς παρά την πολύτιμη βοήθεια σας δεν κατάφερα να κάνω κάτι και το κινητό επιστρέφει πίσω για αντικατάσταση. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν και σχολίασαν σε αυτό το νήμα. Υπαρχει κάποιος οδηγός για τη διαδικασία επιστροφής η κάποιες συμβουλές γιατί δεν το έχω ξανακάνει; Το κινητό αγοράστηκε από το κατάστημα G*@rbe#t -
Καλύτερα να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων και όχι αντικατάσταση.
Το πακετάρεις καλά ώστε να μην πάθει κάτι κατά την επιστροφή, την όλη διαδικασία πακεταρίσματος την τραβάς βίντεο σαν να κάνεις unboxing.
Βάζεις τα στοιχεία που θα σου στείλουν για την επιστροφή και όταν πας ταχυδρομείο τραβάς φώτο το tracking number που θα βάλουν πάνω στο πακέτο. -
@NasDriver Δεν θέλω επιστροφή χρημάτων...το κινητό το αγόρασα από αυτούς 190€ με κουπόνι ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία με άλλη άσχετη συσκευή πολύ ακριβή που είχα αγοράσει κτλπ..άρα αυτό που με συμφέρει είναι να μου στείλουν ένα καινούργιο Mi6. Επίσης θέλω να ρωτήσω άν γίνεται στα ΕΛΤΑ να στείλω τη συσκευή πίσω ώς επιστολή και όχι ώς δέμα (δηλ. "BY AIR MAIL" όπως βλέπαμε στα κινητά που έρχονταν απο Κίνα πριν γίνει αυστηρό το τελωνείο) Και αυτό διότι οι επιστολές στέλνονται σε όλο τον κόσμο το πολύ μέχρι 5 ημέρες + του ότι η αποστολή δέματος εξωτερικού α' προτεραιότητας στην Κίνα κάνει 30€ μέχρι 1 κιλό(και μπορεί να πάρει και ένα μήνα να σταλεί σε αυτούς) ενώ η επιστολή συστημένη και express κάνει για μισό κιλό 11€ . Έπειτα επειδή η συσκευή ήρθε DOA θα μου αποζημειώσουν προφανώς εκείνοι τα μεταφορικά αλλά δεν ξέρω σε αυτές τις περιπτώσεις με ποια μέθοδο αποστολής σου στέλνουν τη νέα συσκευή πίσω. Εμένα αυτή ήρθε σε 37 μέρες με DPD UK και ACS...εγώ μπορώ να ζητήσω άλλη μέθοδο πιο γρήγορη χωρίς να επωμισθώ κάποιο κόστος τελωνείου ας πούμε; Τέλος θα πρέπει να γράψω κάτι πάνω στη συσκευασία που θα τους στείλω για να μην περάσει τελωνείο ; . Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί θέλω αφού τελειώσω με τη διαδικασία να γράψω έναν οδηγό εδω στο φόρουμ αναλυτικό και για άλλους που μπορεί να την πατήσουν. Ευχαριστώ (και συγνώμη για την "έκθεση")
-
Για το τι θα γράψεις πάνω για να πάει πίσω, θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσουν, έχουν και αυτοί θέματα με τα τελωνεία τους
Δεν θα πάει σαν δέμα, (δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λένε) αλλά μπορεί να είναι και αυτό που είπες, επιστολή με tracking number, δες τις επιλογές με το ταχυδρομείο της περιοχής σου
Στην επιστροφή να είσαι αυστηρός ως προς την αποστολή, Belgium registered και μόνο (αν δεν υπάρχει DPD UK) ! -
Εάν το πήρες με PayPal ψάξε λίγο εδώ.
refunded-returns
Κρίμα να πληρώσεις για μεταφορικά 30€ επιστροφής, για το οποίο δεν ευθύνεσαι εσύ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες