Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Απλά έχει μικρότερη πιθανότητα για τελωνείο το Belgium registered , σίγουρο είναι μόνο το DPD uk και αυτό με επιφύλαξη, το μοναδικό που δεν έχει ακουστεί κάτι ως τώρα είναι το priority direct mail του banggood.
-
-
@xrysiko1Επειδή τα εχω προσφατα με την επιστροφή του mi6 μου απο banggood, μου στοιχησε 9,2€ σαν συστημενο των ΕΛΤΑ και εφτασε στον προορισμό του σε 22 μέρες.
Οσο για το νέο τηλεφωνο ζητησα επιμονα priority direct mail και παρόλο που δεν το εμφανιζει στο site, σήμερα το επιβεβειωσαν και περιμενω tracking number για την παραπανω μεθοδο αποστολής. -
-
Συννενοήθηκα με το Gearbest και τους ανέφερα πολλές φορές να το στείλουν μονο με DPD δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με τη συγκεκριμένη μέθοδο!!! Αυτό σχετικά με τα ΕΛΤΑ δεν το γνώριζα.. @ktsiaras στα ΕΛΤΑ δε συμπλήρωσα κανένα χαρτί διασαφησης το έστειλα ως συστημένη επιστολή Α' προτεραιότητας με τα γραμματόσημα του κτλπ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες