Ωραία εξακολουθεί να είναι ξεκλείδωτος. Πιστεύω ότι είναι θέμα drivers. Ξήλωσε όλους τους drivers που γράφουν tp link και βάλε ξανα τους σωστούς. Εναλλακτικά αν υπάρχει η δυνατότητα, δοκίμασε και σε άλλον υπολογιστή.
Ωραία εξακολουθεί να είναι ξεκλείδωτος. Πιστεύω ότι είναι θέμα drivers. Ξήλωσε όλους τους drivers που γράφουν tp link και βάλε ξανα τους σωστούς. Εναλλακτικά αν υπάρχει η δυνατότητα, δοκίμασε και σε άλλον υπολογιστή.
σου είναι ευκολο να μου πεις πως να το κανω αυτό; δηλαδή την απεγκατασταση των drivers?
@miltoskartalas
Εγώ θα έβαζα twrp και xtrv , αφού είναι ξεκλειδωτη η συσκευή και τέλος .. απο'κει και πέρα αν θες global προχωράς όπως σου λένε τα παιδιά με miflash ..
@miltoskartalas
Εγώ θα έβαζα twrp και xtrv , αφού είναι ξεκλειδωτη η συσκευή και τέλος .. απο'κει και πέρα αν θες global προχωράς όπως σου λένε τα παιδιά με miflash ..
το σκεφτηκα αυτό που λες αλλα υπαρχει πρόβλημα με το ότι όταν δινω την εντολη adb devices και βγαζει list of decive attached δεν μου την βγαζει..επισης δεν ξερω ποια οθονη εχει..και εχω δει ότι υπαρχουν καποια προβλήματα με τα twrp αναλογα την οθονη.Μπορεις να μου στειλεις λινκ για να δοκιμασω να περασω twrp ;
Υ.Γ Δοκιμασα με απαεγκαταστη drivers εγινε επιτυχως..ξανα περασα με το προγραμματακι που εχει φτιαχτει εδώ στο φορουμ..το βρισκει παλι μια χαρα αλλα το φλασ εχει παλι θεμα
κατεβασω xtrv..είναι ευκολο να μου στειλει καποιος λινκ για twrp? επισης το θεμα που υπηρχε με τις οθονες λυθηκε; που αναλογα ποια οθονη ειχε δουλευε το twrp και άλλες όχι;
το σκεφτηκα αυτό που λες αλλα υπαρχει πρόβλημα με το ότι όταν δινω την εντολη adb devices και βγαζει list of decive attached δεν μου την βγαζει..
Μπορείς να ανεβάσεις και μια φώτο από το τι σου βγάζει με το adb devices και μια όταν είσαι σε fastboot mode (κουνελάκι) και δίνεις την εντολή fastboot devices?