.δίπλα απο τη μπαταρία μου βγάζει ενα Η+ τι είναι αυτό πάλι?
Είναι η πιο γρήγορη ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις στα δεδομένα, με κάρτα που δεν είναι κομμένη εργοστασιακά. Το αμέσως επόμενο βήμα από το 3G και το προηγούμενο από το 4G.
Καλησπέρα και πάλι.Να ρωτήσω κάτι παιδιά,μιας και δεν άλλαξα κάρτα ακόμη.Φορτίζω το κινητό στο 100% .Μετά από 8 ώρες έχοντας μπει 2 ώρες Internet ,παίζοντας μισή ώρα game και άλλες 2 ώρες χρήση οθόνης για να το μάθω,η μπαταρία είναι στο 75%.Είναι οκ? Υπάρχει περίπτωση να τρέχουν κάποιες εφαρμογές εν αγνοία μου? Επίσης από βράδυ μέχρι το πρωί χωρίς να το αγγίξω έπεσε ένα 3% .Είναι φυσιολογικό?
.δίπλα απο τη μπαταρία μου βγάζει ενα Η+ τι είναι αυτό πάλι?
Είναι η πιο γρήγορη ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις στα δεδομένα, με κάρτα που δεν είναι κομμένη εργοστασιακά. Το αμέσως επόμενο βήμα από το 3G και το προηγούμενο από το 4G.
Γελάνε και οι πέτρες, το H+ είναι η εξέλιξη του 3G που πιάνει πιο γρήγορες ταχύτητες (Το Η+ μπορεί να επιτύχει ρυθμούς δεδομένων έως και 42,2 Mbit / s) και δεν έχει να κάνει με το άν η sim είναι εργοστασιακά κομμένη. Εχει να κάνει με το τι υποστηρίζει η συσκευή σου και το δίκτυο στην περιόχη που εισαι.
Όταν νομίζεις πως ξέρεις όλες τις απαντήσεις, έρχεται το σύμπαν και σου αλλάζει όλες τις ερωτήσεις...
@SKOLIO Έχει να κάνει, στις περισσότερες περιπτώσεις συνδιασμού κομμένη κάρτας και xiaomi κινητού, όταν ισχύουν όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις για 4G και δεν επιτυγχάνεται.
@fog Το θέμα της sim στα xiaomi είναι γενικό δεν έχει να κάνει με το κόψιμο, μπορεί να έχεις εργοστασιακά κομμένη sim και να έχεις προβλήματα στο σήμα ή στις κλήσεις
Όταν νομίζεις πως ξέρεις όλες τις απαντήσεις, έρχεται το σύμπαν και σου αλλάζει όλες τις ερωτήσεις...