Ξεκλειδωμα Bootloader, twrp, xtrv
-
-
Κάνε συνεχείς δοκιμές ελέγχου κατάστασης ξεκλειδωματος μέσα από τις ρυθμίσεις προγραμματιστή και πάντα κρυμμένος πίσω από Vpn Κίνας. Όταν σταματήσει να βγάζει error 10008 τότε προχωράς για unlock tool.
Αλλά όπως ξέρουμε και οι δύο το παλιό error 10008 δεν λέει να φύγει.
Συνέχισε δοκιμές με διαφορετικούς vpn και βλέπουμε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Το εξαφάνισα το 10008. Απλά κάθε φορά μετα την αποτυχημένη προσπσαθεια ξαναρχεται, οπότε το ξανα vpnιάζω με Σαγκάη ή Πεκίνο ή Σένζεν.
14 και σήμερα....
Even dead i will fight. -
Άρα για το Redmi 5A κάνουμε καθημερινές προσπάθειες μέσω VPN Κίνας μέχρι να σταματήσει να βγάζει το 10008 error.
Μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη λύση. Πάντως ακόμα και μετά που περάσει το εμπόδιο του 10008 το τηλέφωνο η αναμονή των 360 ωρών θεωρείται απαράδεκτη. Πιστεύω ότι αυτό είναι δάκτυλος του Ευρωπαίου επίσημου διανομέα (Πολωνία) ώστε να κόψει ο κόσμος τις απευθείας παραγγελίες από Κίνα. Θα φανεί στα επόμενα μοντέλα μετά τα Note 5A και 5Α.
Για να δούμε........Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
@GR_Macedon Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για αυτό
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Πιστεύω ότι αυτό είναι δάκτυλος του Ευρωπαίου επίσημου διανομέα (Πολωνία) ώστε να κόψει ο κόσμος τις απευθείας παραγγελίες από Κίνα.
-
@GR_Macedon χρόνια πολλά για την γιορτή σου. Τα πεντάρια redmi θέλουν vpn ανεξαρτήτως note, καθώς και το mi note 3
-
Ο/H derveni έγραψε:
Φιλικό μαγαζί προμηθεύεται από τον Πολωνό xiaomi και στα ξεκλειδώματα ισχύει και εκεί η 360 ώρες για τα 5Α και τα Note 5A
Τα τηλέφωνα από Πολωνία φοράνε Global Rom ( τουλάχιστον από τον Επίσημο διανομέα, γιατί υπάρχουν και Πολωνοί, που κάνουν ιδιωτικές εισαγωγές και προμηθεύουν κάποιους εδώ στην Ελλάδα. Ίσως μάλιστα να δίνουν τα κινέζικα με κινέζικη ROM, που κάποια είναι σε καλύτερη τιμή αλλά χωρίς εγγύηση).Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
@GR_Macedon Το μαγαζί το οποίο είναι φίλος μου τα παίρνει από τον Πολωνό τον επίσημο διανομέα και έρχονται με official Global rom αλλά τον βοηθάω στο ξεκλείδωμα στον ελεύθερο χρόνο μου, και τα αναλαμβάνει όλα το μαγαζί δημιουργία Mi Account και ξεκλείδωμα για αυτό το ανέφερα.
=============== Ιαν 19th 2018, 8:15pm ===============
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος ξεκλειδώματος όταν το τηλέφωνο φοράει Global Rom. Αλλά και να θες να ξεκλειδώσεις, το να περιμένεις 15 μέρες δεν ενοχλεί, γιατί το τηλέφωνο είναι λειτουργικό, με τα όλα του, σε σχέση με το κινέζικο, που δεν έχει τίποτα, το βάζεις σε ένα συρτάρι και το κοιτάς μέχρι να περάσουν οι μέρες. :-)Τα τηλέφωνα από Πολωνία φοράνε Global Rom ( τουλάχιστον από τον Επίσημο διανομέα, γιατί υπάρχουν και Πολωνοί, που κάνουν ιδιωτικές εισαγωγές και προμηθεύουν κάποιους εδώ στην Ελλάδα. Ίσως μάλιστα να δίνουν τα κινέζικα με κινέζικη ROM, που κάποια είναι σε καλύτερη τιμή αλλά χωρίς εγγύηση).
-
Καλησπερα παιδιά!Κάτοχος από χθες του εκπληκτικού MI 6!!!πάω να κάνω κατευθείαν ξεκλείδωμα και μου βγάζει couldn't verify device.ξερει κάνεις τι παίζει??προηγούμενο κινητό redmi note 3 pro το είχα ξεκλειδωσει
-
Ο/H soiler έγραψε:
Καλησπερα παιδιά!Κάτοχος από χθες του εκπληκτικού MI 6!!!πάω να κάνω κατευθείαν ξεκλείδωμα και μου βγάζει couldn't verify device.ξερει κάνεις τι παίζει??προηγούμενο κινητό redmi note 3 pro το είχα ξεκλειδωσει
-
Σε 50 ώρες ξεκλειδώνω τον Bootloader αν ο Θεός των Xiaomi μου το επιτρέψει.
Μετά περνάω twrp και μια recovery global ή φλασάρω μια fastboot?
Ρωτάω γιατι το λαπτοπ εδω αρνειται πεισματικα να πάρει το miflash.
Even dead i will fight. -
Αν θες global official μέσω miflash, αλλιώς αν θες την ελληνική, τότε μέσω TWRP.
Αν δεν κάθεται το miflash tool και θες global οπουδήποτε τότε βάλτο σε κατάσταση fastboot αφού ξεκλειδωσεις, άνοιξε adb στο pc και σύρε το flash all.bat μέσα στο dos παράθυρο του adb.
Εννοείται το τηλέφωνο συνδεμένο στο pc.
Τέλος αν μπορείς να κατεβάσεις recovery global και να την περάσεις από τον updater, δεν ξέρω γιατί έχω να το κάνω αυτό 3 χρόνια.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0