Έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις σε άλλο PC ?
xiaomi mi 5x από gearbest με κινέζικο menu
-
-
άλλαξα πάλι ip και τπτ. να ρωτήσω κάτι. πρέπει το κινητό να είναι συνδεδεμένο στο pc???
ναι από το πανεπιστήμιο που θα πάω αύριο. άλλα εκεί δεν μπορώ να αλλάζω ip γτ το ίντερνετ είναι κλειδωμένο. -
Όχι
=============== Ιαν 22nd 2018, 12:47am ===============
Βασίλη ποια περιοχή είσαι ? -
από πατρα είμαι. δοκίμασα και από το κινητό με 4g. (όχι το xiaomi ένα huawei που έχω. και εδώ τα ίδια.)
=============== Ιαν 22nd 2018, 1:17am ===============
και μόλις έπιασα και το μέγιστο όριο αποστολής sms για τον αριθμό μου. -
Τότε το αφήνεις για 24 ώρες
-
από την παρασκευή το παλεύω....
-
Το ξέρω το παρακολουθώ το νήμα σου, θα βρεθεί λύση μην απελπίζεσαι, κάτι θα βρεθεί.
-
κάλως ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. θα ενημερώσω αύριο για ότι νεότερο
-
Κανε διαγραφή ιστορικού και cache σε όλους τους browser...reboot τον υπολογιστή και δοκίμασε από ιδιωτικό παράθυρο περιήγησης.
-
Να υποθέσω ότι την έκανε την διαγραφή ιστορικού του browser στο PC Ανέστη ας επιβεβαίωση βέβαια για να είμαστε σίγουροι, γιατί το ανέφερα πιο πάνω αυτό.
-
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί η αλλαγή της ip, καθαρός browser ή και pc αλλού να βοηθήσει. Ουσιαστικά γιατί -για κάποιο λόγο- ξεκολλάει η ip που συνδεόμαστε στο server της xiaomi και αλλάζει και όχι απαρραίτητα γιατί άλλαξε η πραγματική μας ip. Θα εξηγήσω πιο κάτω.
Υπάρχουν κάποιες φορές όμως που το "σύστημα μουλαρώνει" και δεν πιάνει τίποτα από αυτά ή συμβαίνει ακόμη και με την πρώτη προσπάθεια. Και αυτό γιατί ο λόγος δεν έχει να κάνει με τις πολλές προσπάθειες.
Άτομα που έπεσαν στην ίδια περίπτωση, παρατήρησαν ότι ενώ είχαν μια συγκεκριμένη ip (μπορεί κάποιος να τη δει αν κάνει μια επίσκεψη στο what's my ip ή αν έχει πρόσβαση στα settings του router), έβλεπαν την ίδια ip στο login τους στο en.miui (φαίνεται μέσα στο προφίλ στο εκεί forum, στα στοιχεία κάτω, όπου υπάρχει η ip του registration αλλά και η ip της τωρινής επίσκεψης, αυτή μας ενδιαφέρει), όταν πήγαιναν όμως να κάνουν login στο κινέζικο site για την αίτηση, παίρναν μιας εντελώς άλλη ip η οποία ανήκε στο Amazon Web Service pool. To αποτέλεσμα ήταν να μην μπορούν να προχωρήσουν, γιατί αυτές οι ip είναι σε blacklist στην Κίνα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό (να παίρνει κάποιος σε συγκεκριμένη σύνδεση ip από το AWS) ή σε ποιές περιπτώσεις, αλλά συμβαίνει.
Άτομα με το συγκεκριμένο πρόβλημα, κατάφεραν να το ξεπεράσουν χρησιμοποιώντας proxy server μέσω Κίνας (μιας και η άλλη λύση είναι αναμονή για όσο χρειαστεί να ξεκολλήσει η ip της αίτησης από το AWS) και βρήκα τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που το πέτυχαν με αυτό China Proxy Server List - Chinese Proxies -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0