οντως πολυ φαση εχει τωρα το ειδαΟ/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H apos έγραψε:
Που να δεις τον ήχο λήψης στιγμιότυπου (print screen).
XTRV-8.1.18 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 23/01/18 20:39)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ναι, ΑΛΛΑ ενεργοποιείται αν πατήσεις το...Wallpaper Carousel ! Έχουν μπερδέψει εκεί τις λειτουργίες. Είναι γνωστό bug της ROM και οφείλεται στην Xiaomi.Ο/H katem έγραψε:
Καλησπέρα, δεν ενεργοποιείται ο φακός απο το κουμπί που έχει αν σύρουμε δεξιά την οθόνη κλειδώματος
-
Το ίδιο και στο kenzo μου παιδιά μόλις το είδα και εγώΟ/H BanditGR έγραψε:
Ναι, ΑΛΛΑ ενεργοποιείται αν πατήσεις το...Wallpaper Carousel ! Έχουν μπερδέψει εκεί τις λειτουργίες. Είναι γνωστό bug της ROM και οφείλεται στην Xiaomi.Ο/H katem έγραψε:
Καλησπέρα, δεν ενεργοποιείται ο φακός απο το κουμπί που έχει αν σύρουμε δεξιά την οθόνη κλειδώματος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
Μου βγάζει και μενα ερορ μετά από αναβάθμιση. Κάνε Clean cache and dalvik από το recovery και επανεκκίνηση.Ο/H apo.stam έγραψε:
Sent from my MI 5s Plus using TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
@peter pan
Εννοεις την gcam???
Μονο μια εκδοση εχω βρει να δουλευει σε MM ..η 2.7.010.
το HDR+ δουλεύει κανονικα.
Κοιτα στην υπογραφη του @Antretng
Εχει οδηγους για να κανεις τα παντα...
-
-
κ μετά τα clean cache, dalvik μου έβγαζε το ερορ. Αλλά η ρομ περάστηκε κανονικά.Ο/H masterismos έγραψε:
Μου βγάζει και μενα ερορ μετά από αναβάθμιση. Κάνε Clean cache and dalvik από το recovery και επανεκκίνηση.Ο/H apo.stam έγραψε:
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
-
Πιστεύω πως αν κάνεις Reboot recovery μετά την εγκατάσταση της ROM μπορείς να κάνεις Wipe χωρίς errors. Σαν να αποσυνδέονται τα partitions μετά την εγκατασταση. Αλλά όπως είδες όλα καλά.Ο/H apo.stam έγραψε:
κ μετά τα clean cache, dalvik μου έβγαζε το ερορ. Αλλά η ρομ περάστηκε κανονικά.Ο/H masterismos έγραψε:
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
Sent from my MI 5s Plus using TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ξέρει κανείς?Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Για το mi tab 3 (cappu) θα (ξανα)βγει ελληνική ρομ? Έχει μείνει αρκετά πίσω.
Σε helium όλα καλά μέχρι τώρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0