XTRV-8.1.18 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 23/01/18 20:39)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Έλεγξε τα ηλεκτρολογικά μήπως υπάρχει πρόβλημα με μικροβραχυκυκλώματα στο πολύμπριζο.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Το έλεγξα δεν υπάρχει κάποιο θέμα κάπου γιατί και το υπόστρωμα είναι και σχετικά καινούριο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εβαλα την 8.1.18 πάνω απο την 8.1.4 (με την .4 είχα θέματα με το GSM 3G, μου εδινε λιγότερο σήμα στην SIM1 ενω στην SIM2 κανονικό...).
Μια χαρά η εγκατάσταση και πολύ γρήγορη.
Το παρακολουθούμε.
Παρατήρησα οτι ξεφύτρωσε η εφαρμογή "Ali's Webpage AD" η οποία παράγει συνέχεια σκουπίδια (το καθαρισα και μετά απο 1 ωρα είχε πάλι πάνω από 100MB!).
Αν κρίνω απο το επίσημο φόρουμ (Ali's Webpage AD - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum) όπου έχει και άλλα τέτοια καλούδια, που δεν έχει η Dev ROM, μπορεί να φύγει σε επόμενη version?
Παρατηρησα οτι υπάρχει και στα Samsung S7 !!!! -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Δες το ποστ 163. Από εκεί με το που πατήσεις το λινκ σου το κατεβάζει απευθείας.
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Ο/H Thanos1988 έγραψε:
Σε redmi pro πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, αλλά τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi καθώς μετά τα 6 μέτρα περίπου απομάκρυνσης από το ρούτερ χάνει τελείως το σήμα! Σε παλιότερες εκδόσεις του λογισμικού έχανε το σήμα μετά τα 20 μέτρα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μία ερώτηση ρε παιδιά γιατί θα σκάσω, προσπαθώ να βάλω την xtrv σε καινούργιο mi6 και μου κολλάει στην αρχική οθόνη που γράφει xtrv με το loading κάτω απλά να πηγαίνει μπρος πίσω. Δοκίμασα και με την 8.1.18 και με την 7.12.7. Περιμένω πάνω από 20 λεπτά και τίποτα. Έχω κάνει και factory reset, έχω βάλει και το σωστό twrp.
-
Θα μπεις ξανά στο twrp και -αφού είναι η πρώτη φορά που περνάς την xtrv- θα κάνεις format data, κατόπιν reboot στο recovery (twrp) ξανά και μετά θα κάνεις εγκατάσταση της rom.
-
-
Καλησπέρα παιδιά και εγώ έχω βάλει την καινούργια έκδοση της ROM την 8.1.18 σε mi6 sagit.
Έχω παρατηρήσει και εγώ το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω ένα παιδί για την αργή σύνδεση σε Wifi και Bluetooth.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που δεν βλέπω να το έχει αναφέρει κανείς άλλος είναι ότι δεν φαίνεται να δουλεύει το Quick Charge για κάποιο λόγο. Και στο φορτιστή το δικό του αλλά και σε άλλο φορτιστή που στο αυτοκίνητο μπαταρία φορτίζει πάρα πολύ αργά.
Σαν έχει σταματήσει να λειτουργεί το Quick Charge παραδείγματος χάρη από το 21% μετά από 40 λεπτά είχε πάει στο 32%
Επειδή δεν το έχει αναφέρει κανένας άλλος έλεγα μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ. Εγκατάσταση ήταν η τυπική, νεο twrp, factory reset, εγκατάσταση της rom, Wipe data και dalvic μετά
Επίσης και από πλευράς μπαταρίας δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί κιόλας. Σίγουρα χειρότερη από την προηγούμενη Ρομ.
Θα το εκτιμούσα Αν είχε κάποιος κάτι να προτείνει. -
Ο/H Tepes4 έγραψε:
Σαν έχει σταματήσει να λειτουργεί το Quick Charge παραδείγματος χάρη από το 21% μετά από 40 λεπτά είχε πάει στο 32%
Αστην για 5 λεπτά να αρχίζει να φορτίζει και άνοιξέ την και πάλι.
Ναι υπάρχει ένα Bug στην ROM για το Sagit στην 8.1.18 (Androidπου το έχουν αναφέρει παντού (en.miui.com & xiaomi.eu) και ελπίζω στην αυριανή έκδοση να έχει λυθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0