Σίγουρα δεν κάνει δυο ώρες.
Τι TWRP πέρασες; Τι άλλο εκανες;
Τι TWRP πέρασες; Τι άλλο εκανες;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑργεί αρκετά . Αυτό το λέω για όλους ειδικά όταν ερχόμαστε από format data η fr. Θέλει πάνω από 20λεπτο. Αλλά όχι και 2ωρο . Κάτι δεν πήγε καλά. Τσεκαρε αν έχεις το σωστό recovery που προτείνει η ομάδα και ξαναφλασαρε. Θα χρειαστεί factory reset πάρε back upΟ/H l_themis έγραψε:
Εγκατάσταση πρώτη φορά σε Mi Mix2 από stable 9.2.1....
Πόση ώρα πρέπει να κάνει λογικά για να bootαρει 1η φορά? Νομίζω έφτασα το 2ωρο και ακόμα στην οθόνη του ΜΙ. Τα βήματα τα έκανα σωστά από τον οδηγό.
Τι προτείνετε να κάνω? Ξανά πέρασμα από την αρχή?
Και εγώ από stable πήγα σε dev και δεν είχα πρόβλημα. Ελπίζω να έκανες wipe data, cache και dalvik. Τα είχαμε πει και πιο πάνω για το recovery οπότε ελπίζω να έβαλες το σωστό. Αν έκανες όλα αυτά που είπαμε πιο πάνω κρατά πατημένο το power button για να κλείσει το κινητό. Μετά κράτα πατημένο το power button και το volume up για να μπεις πάλι recovery. Επανέλαβε τη διαδικασία.Ο/H l_themis έγραψε:
Εγκατάσταση πρώτη φορά σε Mi Mix2 από stable 9.2.1....
Πόση ώρα πρέπει να κάνει λογικά για να bootαρει 1η φορά? Νομίζω έφτασα το 2ωρο και ακόμα στην οθόνη του ΜΙ. Τα βήματα τα έκανα σωστά από τον οδηγό.
Τι προτείνετε να κάνω? Ξανά πέρασμα από την αρχή?
Τσεκαρε και την έκδοση και της China και θα βρεις εκει την απάντηση σου..Ο/H vaglan έγραψε:
Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση. Αυτή την στιγμή στο φόρουμ της miui κατέβασα την miui 9 global developer rom 8.1.25 η οποία είναι 7.1 nougat. Στο δικο μας φορουμ η ίδια ρομ εινα marshmallow.