Κατέβασε και δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση την ARΩMA ROM και επέλεξε να κάνεις Προσαρμοσμένη εγκατάσταση.Ο/H alkinos έγραψε:
Οχι, αγαπητε μου, δεν εχω της γνωσεις για να πειραξω τιποτα, οτι μου λετε αυτο κανω.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚατέβασε και δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση την ARΩMA ROM και επέλεξε να κάνεις Προσαρμοσμένη εγκατάσταση.Ο/H alkinos έγραψε:
Οχι, αγαπητε μου, δεν εχω της γνωσεις για να πειραξω τιποτα, οτι μου λετε αυτο κανω.
Ο/H alkinos έγραψε:
=============== Ιαν 24th 2018, 4:00pm ===============
Το μονο που ,σας παρακαλω ειναι οτι εχω ελληνικο TWRP ,και οτι γραφετε ,να ειναι στα Ελληνικα .
Κατεστραμμένο αρχείο λοιπόν.Ο/H alkinos έγραψε:
Τελικά λύθηκε το πρόβλημα , κατά τύχη…..Μου ζήτησε ο να του στείλω το αρχείο …..και έκανα extract το rar!!!!! , μου έβγαζε error (το έκανε extract βγάζοντας error , αν και την κατέβασα 3-4 φορές αλλά δεν σκέφτηκα να την κατεβάσω από κάπου αλλού) , υποψιάστηκα και κατέβασα από άλλο σημείο την ROM , αυτό ήταν, πέρασε την τελευταία ROM μια χαρά. (XTRV 8.1.18)