Αυτό λέω Ανέστη ο φίλος κατάλαβε μόνο την μπαταρία για αλλαγή
Πρόβλημα με την μπαταρία του xiaomi redmi note 4x mediatek
-
-
Η καλύτερη λύση είναι το πουλάς και παίρνεις το note 4 snapdragon, δυστυχώς έκανες κακή επιλογή τηλεφώνου. Όσο και να βελτιωθεί η μπαταρία την αυτονομία του snapdragon δεν πρόκειται να την έχει.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω Ν βάζω ρομ δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό κ. Άσε που φοβάμαι
-
Εύκολο κινητό κάνε εσύ τα πρώτα βήματα και θα σε βοηθήσουμε και εμείς, ποια περιοχή είσαι μήπως είσαι κοντά στην Λάρισα να το κάνω?
-
Όχι φίλε είμαι από μακρυά κοντά Καλαμάτα
Σε Ευχαριστώ
Τελικά θ προσπαθήσω Ν το πουλήσω Ν πάρω το note 4x me snapdragon
=============== Ιαν 21st 2018, 12:08pm ===============
Δηλαδή πίστευετε ότι με τον snapdragon θ βγάζει περισσότερες ώρες το κινητό; -
Ο snapdragon είναι πιο "οικονομικός" σε μπαταρία. Λόγοι υπάρχουν αρκετοί και ανάμεσα σε αυτούς είναι πως είναι πιο "αδύναμος".
Εαν κατά τα άλλα είσαι ευχαριστημένος από το κινητό και θες να ασχοληθείς λίγο παραπάνω, να βρεις την αιτία που έχεις κατανάλωση που δεν είναι "φυσιολογική" ούτε για mediatek, μπορείς να κάνεις μια σειρά από βήματα.
Αν είσαι αποφασισμένος να πας σε άλλο κινητό, δε χρειάζεται. Απλά έχε στην άκρη του μυαλού σου ότι μια δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί ή όχι, σε οποιονδήποτε κινητό από λόγους που δεν έχουν σχέση με τον επεξεργαστή. -
Πραγματικά έχω απελπιστει δεν πρόκειται Ν βρω το πρόβλημα με τπτ ότι κ Ν κάνω.
Δεν θέλω να αγοράσω καινούργια μπαταρία
Γτ μπορεί στην αλλαγή Ν το κάνω χειρότερο
=============== Ιαν 21st 2018, 12:29pm ===============
Δηλαδή πως θα μπορέσω Ν δω τι φταίει για αυτήν την υπερβολική κατανάλωση;
=============== Ιαν 21st 2018, 12:32pm ===============
Μήπως μπορείτε Ν μου προτείνετε κάποια ρομ να βάλω και Ν στείλετε ένα Λίνκ Ν την κατεβάσω κ πως να την βάλω; -
πρώτα πάρε αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές κτλ
Μετά κατεβάζεις από εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , αυτήν που λέει developer rom αι δοκιμάζεις να την περάσεις με τις οδηγίες που έχει δίπλα στο Flashing guide -
Θα είναι σταθερή η ρομ;
-
Η χρήση που θα κάνεις θα δείξει εάν καλή ή όχι
-
Δηλαδή αυτό που λέει redmi note 4 mtk developer θ κατεβάσω;
Κάνει για το redmi note 4x mediatek 4/64gb;; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0