Διαφήμιση

Ανάκτηση δεδομένων-Συσκευή δεν ανοίγει, ζητάει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων

• Ανάκτηση δεδομένων-Συσκευή δεν ανοίγει, ζητάει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων

Καλησπέρα σας,
      Είμαι κάτοχος ενός REMDI 4A εδώ και 7 περίπου μήνες. Την περασμένη Παρασκευή αφού είχα κλείσει τη συσκευή για 1 ώρα περίπου ανοίγοντάς τη μου έβγαλε το μήνυμα στη συνημμένη φωτό όπου μου ζητάει να κάνω επαναφορά. Δυστηχώς βλακωδώς δεν είχα κάνει back up κάποιες φωτό που χρειάζομαι οπότε και έχω αφήσει τη συσκευή έτσι, αφού δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω υπολογιστή. Ψάχνοντας βρήκα το ίδιο πρόβλημα εδώ:
      DATA IS CORRUPT AFTER UPDATE - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
      Προσπαθώ λοιπόν να ανακτήσω τουλάχιστον τις φωτογραφίες αφού όλα τα υπόλοιπα τα έχω μέσω λογαριασμού gmail.
      Πήγα σήμερα στην infoquest (αγορασμένο από αντιπρόσωπό τους με κανονική εγγύηση 2 ετών) και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι. Μου είπαν δε ότι πιθανά να έχω και υιό.
      Είμαι απλός χρήστης (mail, social media, web). Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι;
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Images
      • xiaomi.jpg

820,43 kB, 3.264×1.836, viewed 465 times
    • Λυπάμαι που θα στο πω αλλά αν δεν είχες συγχρονίσει τις φωτογραφίες σου με το Mi-Cloud ώστε να τις έχεις σε Backup, τότε θα τις χάσεις και αυτές καθώς με επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων θα κάνει προφανώς Wipe και τα Data (Format) όπου είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες σου.

Είχες προσπαθήσει να αλλάξεις τίποτα στην συσκευή σου ώστε να περάσεις άλλη ROM ή να να βάλεις άλλο Recovery ?
      Όπως και να έχει, αν δεν έχεις πειράξει την συσκευή σου, θα πρέπει οποσδήποτε να σε καλύψει το Service και η εγγύηση.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • οχι, δυστυχώς παρέλειψα να τις συγχρονίσω και ναι το ξέρω οτι αν κάνω επαναφορά χάνονται όλα
      Στο service πήγα σήμερα και δεν μπορούν να συνδεθούν με το τηλέφωνο και δεν έχω παρέμβει σε αυτο με κανένα τέτοιο τρόπο.
      Το θέμα είναι αν υπαρχει κάποιος τρόπος στη παρούσα κατάσταση (δεν εχω κανει επαναφορά ακόμα) να δω τον χωρο αποθήκευσης και να πάρω τις φωτό. Κάποιο ειδικό πρόγραμμα ανάκτησης που γνωρίζει κάποιος;;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gpch έγραψε:

οχι, δυστυχώς παρέλειψα να τις συγχρονίσω και ναι το ξέρω οτι αν κάνω επαναφορά χάνονται όλα
      Στο service πήγα σήμερα και δεν μπορούν να συνδεθούν με το τηλέφωνο και δεν έχω παρέμβει σε αυτο με κανένα τέτοιο τρόπο.
      Το θέμα είναι αν υπαρχει κάποιος τρόπος στη παρούσα κατάσταση (δεν εχω κανει επαναφορά ακόμα) να δω τον χωρο αποθήκευσης και να πάρω τις φωτό. Κάποιο ειδικό πρόγραμμα ανάκτησης που γνωρίζει κάποιος;;;
      Στην κατάσταση που είναι τώρα η συσκευή σου και με κλειδωμένο Bootloader, κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον. :(
      Ο μόνος τρόπος είναι να ξεκλειδώσει ο Bootloader σου, και να περάσεις ένα ειδικό TWRP Recovery ώστε να έχεις πρόσβαση από αυτό στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, αλλά αυτή η διαδικασία = άρση εγγύησης από την Infoquest.

Αν έχεις κάνει λογαριασμό στο Mi-Account μπορείς να δοκιμάσεις να την ξεκλειδώσεις από το Find Device & Unlock τοu Mi-Cloud, αλλά δεν νομίζω να κάνει τίποτα καθώς το μήνυμα αναφέρει πως τα UserData (εκεί που είναι και οι φωτογραφίες σου) έχει για κάποιο λόγο καταστραφεί.

Ακόμη και με το unlock του Bootloader και με το ειδικό TWRP ίσως να μην μπορέσεις τελικά να κερδίσεις τίποτα.
      Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην οποία έχεις βρεθεί...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)