Καλησπερα σε ολους!
Είναι μόλις η πρώτη μου μέρα εδώ, χαίρομαι που υπάρχει τόσο δυνατή κοινότητα για αυτή τη συσκευή!
Είμαι μέλος του global forum εδω κ ένα χρόνο κ θα ήθελα να μοιραστώ ένα mod που ανακάλυψα για την κάμερα του Redmi 4 Prime!
Σίγουρα ξερετε από unlock,root,κτλ,και από όσο έχω δει,έχει ξεκλειδωθει με patch,απλά στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για ένα απλό APK που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας ,χωρίς καν ξεκλείδωμα!
Το ανακάλυψα τυχαια,διαβάζοντας στο global για το Redmi Note4x, και το δοκίμασα στην Global Stable 8.5.4.0!
Δενν απαιτεί ΚΑΜΙΑ άδεια, και ΔΕΝ παρεμβάλει με την γνήσια κάμερα!
Τι δίνει:
4k video,με εμφανή διαφορά από το full HD που έχουμε!
Manual Controls σε iso, white balance,focus, exposure και Focus peak που είναι ✌Δοκιμάστε τη νύχτα τα εξής
White balance:Auto
Iso:Auto
Exposure:1/2s
Focus:Auto η για ακίνητη φωτογραφία,manual με focus peak
Σεταρισμα κυρίως για ακίνητες ,αλλά μεγάλη διαφορά στο θόρυβο!
Επισης Auto HDR και τη δυνατότητα για Torch video/photo!!!
Τι ΔΕΝ δουλεύει:
Slow motion(δεν αποθηκεύει,κ γενικά δεν...)
Panorama(crash)
Effects(crash)
Σας στέλνω τα link απο το repost (στην ουσία) στο global,που ανέβασα εγώ,όπως κ το original thread με συγκρίσεις από βραδυνές φωτογραφίες!
Τα εύσημα πανε μόνο στο Telegram Group και σε αυτόν που το ανέβασε!
Εγώ έτυχε να το δοκιμάσω κ από ότι είπανε όλοι μας έκατσε!
Έψαξα εδώ αλλά δεν το πέτυχα οπότε σκέφτηκα να το κάνω δώρο για τη δουλειά σας!
Προσωπικα,ειναι η κάμερα που χρησιμοποιώ εδώ κ 2 μήνες!
Ελπίζω να μην έχει επαναληφθεί και να έδωσα κάτι νέο!
Καλή συνέχεια σε όλους μας ✌✌
MIUI camera APK Mod(No TWRP,ROOT,UNLOCKED BOOTLOADER NEEDED) - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
MIUI Camera With Manual Controls, 4K Recoding [No Root][No TWRP] - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Zippyshare.com - MIUI Cam Manual.apk
Είναι μόλις η πρώτη μου μέρα εδώ, χαίρομαι που υπάρχει τόσο δυνατή κοινότητα για αυτή τη συσκευή!
Είμαι μέλος του global forum εδω κ ένα χρόνο κ θα ήθελα να μοιραστώ ένα mod που ανακάλυψα για την κάμερα του Redmi 4 Prime!
Σίγουρα ξερετε από unlock,root,κτλ,και από όσο έχω δει,έχει ξεκλειδωθει με patch,απλά στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για ένα απλό APK που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας ,χωρίς καν ξεκλείδωμα!
Το ανακάλυψα τυχαια,διαβάζοντας στο global για το Redmi Note4x, και το δοκίμασα στην Global Stable 8.5.4.0!
Δενν απαιτεί ΚΑΜΙΑ άδεια, και ΔΕΝ παρεμβάλει με την γνήσια κάμερα!
Τι δίνει:
4k video,με εμφανή διαφορά από το full HD που έχουμε!
Manual Controls σε iso, white balance,focus, exposure και Focus peak που είναι ✌Δοκιμάστε τη νύχτα τα εξής
White balance:Auto
Iso:Auto
Exposure:1/2s
Focus:Auto η για ακίνητη φωτογραφία,manual με focus peak
Σεταρισμα κυρίως για ακίνητες ,αλλά μεγάλη διαφορά στο θόρυβο!
Επισης Auto HDR και τη δυνατότητα για Torch video/photo!!!
Τι ΔΕΝ δουλεύει:
Slow motion(δεν αποθηκεύει,κ γενικά δεν...)
Panorama(crash)
Effects(crash)
Σας στέλνω τα link απο το repost (στην ουσία) στο global,που ανέβασα εγώ,όπως κ το original thread με συγκρίσεις από βραδυνές φωτογραφίες!
Τα εύσημα πανε μόνο στο Telegram Group και σε αυτόν που το ανέβασε!
Εγώ έτυχε να το δοκιμάσω κ από ότι είπανε όλοι μας έκατσε!
Έψαξα εδώ αλλά δεν το πέτυχα οπότε σκέφτηκα να το κάνω δώρο για τη δουλειά σας!
Προσωπικα,ειναι η κάμερα που χρησιμοποιώ εδώ κ 2 μήνες!
Ελπίζω να μην έχει επαναληφθεί και να έδωσα κάτι νέο!
Καλή συνέχεια σε όλους μας ✌✌
MIUI camera APK Mod(No TWRP,ROOT,UNLOCKED BOOTLOADER NEEDED) - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
MIUI Camera With Manual Controls, 4K Recoding [No Root][No TWRP] - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Zippyshare.com - MIUI Cam Manual.apk

OffTopic