WiFi disconnecting;
-
-
Ο/H IloveAndroid111 έγραψε:
Μπορεί να είναι κάποιο Bug από το Source ή να οφείλεται στο Router σου που καλό είναι να φάει ένα Reset μήπως και στρώσει η κατάσταση. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H IloveAndroid111 έγραψε:
-
-
Ο/H Xpert_User έγραψε:
Μάλλον Reset στο rooter θα λέει και όχι factory reset
-
Τελικά με τις αποσυνδέσεις τι έκανες; Φαίνεται να το κάνει και σε εμένα αυτό που λές. Μετά από reset του router το κάνει λιγότερο συχνά. Περιμένω να το δοκιμάσω και σε άλλο router για να έχω καλύτερη εικόνα και το βλέπουμε.
-
Ο/H petrankoutsou έγραψε:
Τελικά με τις αποσυνδέσεις τι έκανες; Φαίνεται να το κάνει και σε εμένα αυτό που λές. Μετά από reset του router το κάνει λιγότερο συχνά. Περιμένω να το δοκιμάσω και σε άλλο router για να έχω καλύτερη εικόνα και το βλέπουμε.
Το συγκεκριμενο προβλημα το αντιμετοπιζουν κ αλλοι σε αλλα κινητα και αν πατησεις στο εδαφος παυει να ισχυει προσωρινα το προβλημα αρα πιθανως κατι ηλεκτρολογικο.
Όσο για τις αποσυνδεσεις διαβασα να γινει ρυθμιση σε static ip μηπως φτιαξει, δεν ξερω βεβαια δεν το χω δοκιμασει ακομα -
Σε εμένα πάντως με reset στο router και αλλαγή καναλιού Wifi είναι οκ, δεν έχει ξανακάνει αποσύνδεση. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχω δει κάτι..
-
Ο/H petrankoutsou έγραψε:
Σε εμένα πάντως με reset στο router και αλλαγή καναλιού Wifi είναι οκ, δεν έχει ξανακάνει αποσύνδεση. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχω δει κάτι..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0