Καλησπερα παιδια!!!Μολις ξεκλειδωσα τον bootloader θελω να μου πειτε τα βηματα για να περασω dev η stable rom.Ευχαριστω!!!
Εγκατασταση για πρωτη φορα dev rom σε mi 6
- Απαντήθηκε
-
-
Το συγκεκριμένο twrp
twrp_sagit_3.2.1-0_miui-hellas
Το περνάς με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Και αφού κάνεις factory reset μέσα από το twrp φλασάρεις την xtrv ρομ που έχεις φροντίσει από πρίν να την περάσεις χύμα στο κινητό σου. -
Μου ανοιγει ενα powershell και οχι το cmd γιατι???
-
Εσύ κανονίζεις τι ανοίγεις, πήγαινε στην αναζήτηση και πάτα command prompt να ανοίξεις CMD , τον φάκελο adb τον έχεις κατεβάσει; Έχει βάλει το recovery image μέσα;
-
-
-
fastboot flash recovery twrp_sagit_3.2.1-0_miui-hellas.img εάν δεν εκτελέσει την εντολή κόλλας μετά .img και θα την πάρει.
Μετά fastboot boot twrp_sagit_3.2.1-0_miui-hellas.img
Για να μπεί το κινητό στο twrp , την xtrv την έχεις περάσει στο κινητό;
=============== Ιαν 23rd 2018, 4:21pm ===============
Μόλις διάβασα ξανά τι θέλεις να εγκαταστήσεις , dev έχεις τώρα αλλά official, xtrv εννοούσες dev , σωστά; -
-
Πέρνα την όσο είσαι σε twrp, μου αρέσει που στο είπα από πρίν.
Το Sagit μπορεί με μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί Format Data , έχει αναφερθεί από πάρα πολλούς =>wipe=> format data =>reboot recovery=>περνάς την ρομ ξανά στο κινητό χύμα (γιατί θα σβήσει με το Format Data)=>factory reset=> install xtrv rom. -
Ολα καλα περαστηκε με επιτυχια!!Σε ευχαριστω!!!
-
-
Να κανω μια ερωτηση?πηγα να περασω lineage os για να δοκιμασω πως ειναι.την περασα κανονικα μολις πηγα να περασω το gaps ξεκινησε το κινητο μια να βγαζει το σημα του Mi και μετα το twrp εναλλαξ και να γραφει πανω runninig openrecovery script και μπαινει μονο σε fastboot...τι να κανω??Καμια ιδεα κανεις???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα