Οσο για την αδεια για ξεκλειδωμα εχω ξεχασει τον κωδικο και δεν μου ερχεται μηνυμα οταν παταω ξεχασα τον κωδικο να φτιαξω με αλλο mail ? ή δεν θα χρειαστει καν ?
Προσπάθησε να τον ανακτήσεις. Δεν γίνεται με email; Δεν το γνωρίζω αλλά θα υπάρχει τρόπος. Αν το έχεις με αυτόν το λογαριασμό το τηλέφωνο θα κλειδώσει και δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι.
=============== Ιαν 25th 2018, 6:49pm ===============
μου εβγαλε στο προγραμμα $pause και το κινητο βγηκε απο fastboot και αρχιζει να ανοιγει... Καλα παω ?
Καλοδούλευτο.
Όσο το κινητό δουλεύει όπως θες, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
Update μπορείς να κάνεις όποτε σου βγάζει ή αν σε κάποια στιγμή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως θες το κινητό σου, να μην κάνεις.
Είναι καλό να γίνονται τα updates, ειδικά για security, αλλά είναι πιο συνηθισμενα τα bugs και όχι οι παραβιάσεις ασφαλείας στους απλούς/προσεχτικούς χρήστες, εσύ θα αποφασίσεις.
Επειδη εχω καιρο να ενημερωθω εχει και η ελληνικη ΟΤΑ update ? Ρωταω συνεχεια γιατι δυσκολα θα κατσω να κανω αυτη τη διαδικασια παλι επειδη δεν εχω πολυ χρονο. Αν εχει πειτε μου ποια να βαλω τωρα που εχω παρει φορα και τον οδηγο της
Η διαδικασία για το πέρασμα της ελληνικής rom την πρώτη φορά, γίνεται με ξεκλείδωτο bootloader και έχει 3 βασικά βήματα:
Πέρασμα του twrp, factory reset μέσα από αυτό και install της rom.
Εαν αποφασίσεις να την περάσεις, καλό είναι να το κάνεις πριν στήσεις το κινητό σου, για να μην επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.
Θα σου δώσουμε τους κατάλληλους οδηγούς.
Αρχικά όμως πρέπει να κάνεις έναν έλεγχο του bootloader και αν κλείδωσε να ξεκλειδώσεις Έχω κλειδωμένο bootloader;
Εκτός βέβαια αν θες να μείνεις λίγο καιρό με την επίσημη, για να έχεις μέτρο σύγκρισης.
=============== Ιαν 26th 2018, 1:14am ===============
Η λειτουργια που αλλαζει μονο του τις φωτογραφιες εκει που πας να το ξεκλειδωσεις δεν υπαρχει σε αυτη τη rom ?