Το εκανα αλλα οταν παω να καω add google account μενει στο checking info ... δεν προχωραει....μηπως κατι παιζει με το Internet και τα permissions?
Mi Note Pro - Εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ
-
-
Το συγκεκριμένο σφάλμα με έχει ταλαιπωρήσει και μένα στο παρελθόν. Δε μου δούλεψε καμία λύση. Συνήλθε μετά από factory reset.
Αυτός ήταν ο λόγος που σου έδωσα λινκ και στο apk.
Ξεμπέρδεψε με το ξεκλείδωμα και μετά, ανάλογα τι θα κάνεις, μπορεί να διορθωθεί χωρίς ξεχωριστή επέμβαση. -
-
Το plexvpn δεν είναι λύση για όλα τα προβλήματα , αλλά μόνο για τα redmi τα πεντάρια , για το mi note 3 και για το mi5x εσύ δεν το χρειάζεσαι για το mi note pro.
Το Mi note pro με Driver για snapdragon στον υπολογιστή , official rom , enable usb debbuging, enable oem unlock, και mi unlock status με τον mi λογαριασμό σου ξεκλειδώνει , εάν βέβαια ο λογαριασμός σου διαθέτει δικαίωμα ξεκλειδώματος , με το τελευταίο mi unlock tool.
Μια που έκανες διαδικασία , κάνε login στο Plexvpn , επέλεξε server Shanghai , να πάρει το κινητό Κινέζική ip , βάλε τον λογαριασμό σου στο mi unlock status από developer options, τρέξε το mi unlock tool, όταν στο ζητήσει σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή και πάτα unlock. -
Log in με τι στοιχεία να κάνω?
-
Κάνε εγγραφή , σου δίνει 7 ημέρες trial period.
-
Eκανα sing up αλλα οταν παταω connect μου λεει run out of time και μα επιλεξω plan ...δεν ειναι δωρεαν....
-
Δοκίμασε να κάνεις Log in με λογαριασμό , Facebook.
Δες και τον εξαιρετικό οδηγό του @derveni .
Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
Update :Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν κρατάει την επιλογή enable oem unlock , όπως μου είπες σε πμ.
Σου πρότεινα να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά και να δοκιμάσεις να δεις εάν κρατάει την επιλογή.
@fog θυμάμαι ότι έχουμε ξανασυναντήσει μαζί το ίδιο πρόβλημα , θυμάσαι τι είχαμε κάνει τότε; Μου φαίνεται με την γλώσσα στα Αγγλικά λύθηκε το πρόβλημα του άλλου μέλους. -
Άμα τελείωσες με το πέρασμα του κινητού σου στο mi account (σίγουρα) και προετοιμασία συσκευής, το usb debugging τουλάχιστον (το oem unlock γυρνάει αμέσως, δεν ανοίγει καθόλου ή κλείνει όταν ξαναμπαίνεις στα developer options; ) βάλε το κινητό σε fastboot mode κατευθείαν, δες ότι ο υπολογιστής βλέπει στη συσκευή σου (τρέχοντας στο cmd, μέσα στο φάκελο του adb, την εντολή fastboot devices) και τρέξε το τελευταίο miunlock. Αν δεν ξεκλειδώσει, ανέβασε εδώ μια φωτογραφία από ότι μήνυμα βγάζει το miunlock.
-
Τα ίδια και πάλι...
Current account cannot unlock this device -
Το συγκεκριμένο σφάλμα παρουσιάστηκε τον τελευταίο μήνα. Αν και αναφέρθηκε σαν bug των rom, δεν πρέπει να είναι τέτοιο, εξάλλου η δική σου είναι λίγο πιο πίσω. Το πιθανότερο είναι να έχει σχέση με τα θέματα που παρουσιάζουν αυτό το διάστημα οι servers της xiaomi. Υπόθεση είναι αυτό φυσικά.
Εαν λοιπόν στο κινητό σου είναι όλα εντάξει (το ότι δεν πέρασες fastboot είναι ανησυχητικό) να ενεργοποιείς το oem unlock και να δοκιμάζεις κάθε μέρα, για 1-2-3 μέρες.
Στο μεταξύ θα παρατηρήσουμε αν εμφανιστεί το θέμα και σε άλλα άτομα που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν.
Είναι η "καλύτερη" ιδέα που μπορώ να σκεφτώ
Edit: Ένα μέλος του en.miui έγραψε (για άλλο κινητό, σειράς redmi) ότι δοκίμασε σε fastboot την εντολή (είχε ξαναξεκλειδώσει όπως εσύ):
fastboot oem unlock
και ξεκλείδωσε. Δοκίμασέ το.
Για όσους αυτό δεν πιάνει και εκεί, συστήνουν συνεχείς προσπάθειες. -
Εκανα factory rese μηπως γινει κατι...τα ιδια παλι δε μ αφηνει .... Το Playstore πως μπορω να το περασω τωρα γιατι δεν μου το εμφανιζει?
Εκανα το παραπανω αλλα τπτ....fastboot rom ποια και πως να την περασω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0