Όλα τα βλέπεις στο =>ασφάλεια => μπαταρία =>χρήση μπαταρίας . Κρατάει στατιστικά , sot , κατανάλωση , τα πάντα περί μπαταρίας.
Μεσα σε ενα 24ωρο 100-0 με sot 2 ωρες και 15 λεπτα, αλλα το WiFI ανοιχτο στο 24ωρο, με την μεγαλυτερη καταναλωση σε εφαρμογη το facebook, λιγο messenger λιγο instagram,chrome και ενα παιχνιδακι για λιγο. Το ειπε το ποιημα η μπαταρια ε? Επισης ειχα ξεχασει τα προγραμματα ανοιχτα και ανοιγω το κινητο 9% μπαταρια, μπαινω στο παιχνιδι που παιζω και πηγε 1% κατευθειαν. δεν ξερω αν ητανε visual bug.
μεσα σε 24 λεπτα που βγηκε απο φορτιση με wlan ανοιχτο, 11 λεπτα sot 2 λεπτα instagram και ενα μνμ που εστειλα στο messenger εχει παει 91% ...
Προσωπικά δε θα βιαζόμουν να βγάλω συμπεράσματα. Πέρα από το βάρος και τη διάρκεια που μπορεί να είναι ίδια ή καλύτερη από την εργοστασιακή, μεγάλη σημασία παίζει η απόδοση της στο χρόνο.
Οπότε σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα πρέπει να την κρινουμε ξανά, για παράδειγμα μετά από ένα 12μηνο χρήσης.
Η xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε εργοστάσιο στην Ινδία εκτός της Κίνας, λογικά δίνει και σε ανεξάρτητους κατασκευαστές της προδιαγραφές της για την μπαταρία. Γιατί αν συμβαίνει το αντίθετο ότι όποιος θέλει χτυπάει μια στάμπα επάνω με το λογότυπο της xiaomi, τότε είναι μια φούσκα σαν εταιρία που θα σκάσει με μεγάλο θόρυβο αν δεν μπορεί να προστατέψει το όνομα της σαν εταιρία. Θέλω να πιστέψω ότι ισχύει το πρώτο σενάριο μην ξεχνάμε ότι Apple και Samsung δίνουν της μπαταρίες τους με της προδιαγραφές τους σε ανεξάρτητους κατασκευαστές.
καλησπέρα παιδιά. μολις μου αναβοσβησε και εμένα το κοκκινο λαμπακι.ψάχνω να βρω μπαταρία. Και είδα ότι ανεβάσατε κάποιοι μαγαζί αλλά δεν βλέπω λεπτομέριες για να την παραγγείλω @derveni μπορείς να με βοηθήσει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων