Διαφήμιση

Νέες εκδόσεις ROM κάνουμε αναβάθμιση?

• Νέες εκδόσεις ROM κάνουμε αναβάθμιση?

Καλημέρα σε όλους. Πολλές οι κατηγορίες, ελπίζω να είμαι στην σωστή γιατί δεν ξέρω πολλά στο αντικείμενο.

Δεν θα κουράσω, έχω τα 2 παρακάτω κινητά και μου βγάζουν και τα 2 τις αντίστοιχες διαθέσιμες ενημερώσεις περίπου μια εβδομάδα τώρα.

REDMI NOTE 5A PRIME - ΦΟΡΑΕΙ 8.5.2.0 --> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ 9.2.1.0

REDMI 4 PRIME - ΦΟΡΑΕΙ 8.2.4.0 --> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ 9.2.3.0

Επειδή όπως είπα δεν το έχω καθόλου δεν ξέρω αν πρέπει να προχωρήσω στις αναβαθμίσεις ή όχι. Βασικά με ενδιαφέρει να συνεχίσω να έχω Ελληνικά και να δουλεύουν σωστά γιατί μέχρι τώρα και οι 2 συσκευές λειτουργούν άψογα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
    • Ποτέ μία αναβάθμιση δεν είναι αναγκαστική.
      Αν πιστεύεις ότι καλύπτεσαι με αυτά που έχεις μέχρι τώρα και δεν σε ενδιαφέρουν τα νέα Features που φέρνει η Miui 9, μπορείς να παραμείνεις σε αυτή την ROM που έχεις τώρα.
      Όσο για τα ελληνικά, εφόσον έχεις την Official Global ROM που έχει ελληνικά, ακόμη και μετά την αναβάθμιση θα είσαι οκ, και θα συνεχίσεις να έχεις ελληνικά κανονικά στην συσκευή σου. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Καλά είναι τα νέα features απλά δεν ξέρω μήπως συνοδεύονται από μειονεκτήματα όπως μειωμένη απόδοση/ταχύτητα ή μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ή κάποια αστάθεια ή κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν έχω υπόψιν.
    • Διαφήμιση