@giorgos71 Είναι η κακός εννοούμενη επιχειρηματικότητα και σπρώχνουν ότι να είναι, αλλά από την στιγμή που βρήκαμε το ευαίσθητο σημείο του αυτό είναι μείον του με το test point συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή συσκευή και θα κάνει best seller σε πωλήσεις
Καλημερα παιδιά.εγωβτο Κιν το πήρα από το 8cores κ μου είπαν ότι έχει την global rom κ ότι κάνει αναβαθμίσεις λογισμικού κανονικά.το Κιν μου είναι το xiaomi redmi 5plus. Είναι το MEE7 κ έχει την αναβάθμιση 9.2.0.2
Πες μου λίγο Αλέξανδρε, έξω από το κουτί πάνω από το μεγάλο 5 έχει Κινέζικα γράμματα ή γράφει Redmi;
Αν γράφει Redmi, αν στο πλάι γράφει global edition, αν έχει ευρωπαϊκό φορτιστή και όχι αντάπτορα τότε είναι μεγάλες οι πιθανότητες να είναι η official global rom και να μην έχεις προβλήματα.
Αλλά εμένα το ΜΕΕ7 για άλλα με προϊδεάζει...
Παιδιά καλησπέρα σε όλους,
να πώ ότι είναι η πρώτη φορά σας γράφω και είμαι νέος κάτοχος ενός redmi 5 plus 4/64 και μάλιστα η πρωτη φορά που παίρνω xiaomi κινητό.
Το κινητό μου το πήρα από το lightinthebox και έχω το ΜΕΤ7 με τη γνωστή μάλλον μούφα rom.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, επειδή είμαι άσχετος και δε θέλω να ανοίξω τη συσκευή, υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βγεί κάποιο update που θα μπορούμε να το κάνουμε ? ή είναι τελειώμενο το θέμα και ότι update και να βγει το κινητό θα βγεί άχρηστο μόλις κάνει την ενημέρωση?
Επίσης μια 2η ερώτηση αν κάποιος ξέρει, αυτή η "μουφα" rom υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια κενά ασφαλείας η να δημιουργεί άλλα προβλήματα ?
Έχω επισυνάψει φωτό με τα χαρακτηριστικά του κινητού μου.
Σας ευχαριστώ πολύ !
αυτην την rom που 'χεις δεν θα παρει update για να ελπιζεις σε καποια αναβαθμηση
η rom που την < μαγειρεψε> καποιο καταστημα δεν ξερεις ποτε τι βαλανε μεσα ,αρα απο ασφαλεια μηδεν
οι πιο πολλες στο μελον βγαζουν προβληματα ασταθειας
μονοδρομος ειναι για σενα το test point ,δεν ειναι και κατι δυσκολο κοιτα εδω Οδηγός Εγκατάστασης Chinese Developer ROM με Test Point για το Redmi 5 Plus πρωτη φορα το εκανε και ο φιλος και εκανε και ωραιο οδηγο
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Είναι πολύ μπέρδεμα η όλη φάση με τις rom... θέλω να αγοράσω από Ελλάδα (γιατί έμεινα από κινητό και βιάζομαι για καινούργιο) και με όλα αυτά που διαβάζω το σκέφτομαι διπλά να πάρω xiaomi... Δύο γρήγορες ερωτήσεις:
1. Όσοι έχουν global rom τελικά θα μπορέσουν ποτέ να το κάνουν unlocked? Δεν είχα ποτέ μου xiaomi, και γι'αυτό δεν ξέρω αν είναι κοινή τακτική να αργεί για λίγο στην αρχή η δυνατότητα unlock.
2. Όλα αυτά που βλέπω στο skroutz με τιμές κοντά στα 200€ που γράφουν Global, τελικά είναι όντως global ή όχι;;; Δεν θέλω να μπλέξω με φλασαρίσματα με το καλημέρα, απλά θέλω να πέρνει οποιαδήποτε ενημέρωση πιθανόν έρθει χωρίς να φοβάμαι για τουβλοποίηση...
@kogos εφόσον τα βλέπεις, τι περιμένεις σαν απάντηση; Δεν μπορεί κανένας να ξέρει τι κρύβεται μέσα σε κάθε συσκευασία που πουλιέται.
Περιμένεις να καθαρίσει η αγορά από τα πειραγμενα ή αγοράζεις και το φτιάχνουμε μαζί, αν κάτσει στραβή...
Μπορείς να κοιτάξεις σε αξιόπιστα καταστήματα, όπως το qubestore ή το mygad, λίγο παραπάνω η τιμή, αλλά θα είσαι ΟΚ με την ρομ + έχουν και δικό τους service σε περίπτωση προβλήματος