ο λόγος που βάζουν bloatware στα κινητά είναι καθαρά για να να έχουν επιπλέον έσοδα από τα ads και το installation των εφαρμογών. Την έχω πατήσει κι εγώ με hard brick xiaomi redmi note 4. Το 9volto στον Πειραιά μου το έφτιαξε. Το θέμα της εγγύησης δεν πειράχτηκε αφού δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κάποια επέμβαση στην πλακέτα όπως μου είπαν αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή την infoquest. Είναι κάθετη στο να καλύψει εγγύηση εαν δεν έχουν αγοραστεί από μεταπωλητή της. Οπότε άχρηστη είναι η εγγύηση σε όσους έχουν αγοράσει από skroutzaδικα κι Ευρώπη xiaomiΟ/H rizosplayz έγραψε:
Αγρίνιο αγαπητέ μου. Το κινητό έφυγε σε γκουρού στον Πειραιά για Test Point (καταστρέφοντας την εγγύηση και καλά - μα ποια εγγύηση άραγε; ) και παράλληλα ζήτησα refund ή repair απο το πωλητή στο Ali (έγινε Dispute / άνοιξα case κάπως έτσι) όπου ακόμα δεν απάντησε κανείς.Κρίμα, πολύ κρίμα. Και το πρώτο δικό μου Note 3 απο China το έφερα και υπέφερα μεν απο το bloatware αλλά δεν μπρίκαρε απο ΟΤΑ, εδώ μιλάμε για απαράδεκτη φάση. Σχεδόν αναπόφευκτη. (και ποιος δεν θα έκανε το update).Ο/H NasDriver έγραψε:
@rizosplayz ,σε ποια περιοχή είστε ?
Απορώ μάλιστα γιατί κάποιος μεταπωλητής να μπει στον κόπο να πειράξει την ROM, δεν βαριέται; Τι θα κερδίσει;
Φιάσκο παιδιά!
Redmi 5 plus Global Rom
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα