Ναι το ξεκλειδωσα έγραφε unlocked. Δεν μπορώ να μπω στην τον που ειχα. Για να το δω τώρα. Πατάω reboot και μου ξαναβγαζει αυτό το μενού. Κάτω κάτω γράφει πως η Ρόμα δεν δουλεύει σε αυτήν τη συσκευή.
Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα για την γυναίκα μου το συγκεκριμένο κινητό χθες και μου ήρθε με MIUI Global 9.2.3.0 (NEGMIEK). Στο καπάκι μου ήρθε ΟΤΑ η ΜIUI V9.2.13.0. NEGMIFA. Το κουτί είναι με αγγλικά Global με κωδικό MEG7 και ευρωπαικο φορτιστή. Να κάνω την αναβάθμιση η θα έχω κανένα τούβλο;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα το είχαν τα Vince που ερχόντουσαν με την 9.2.0.2 NEGMIEI και σε συνδυασμό με τον κλειδωμένο Bootloader, κατά την αναβάθμιση σε νεότερη ROM, το κινητό μπρίκαρε.
Μιας και όμως φαίνεται να είναι nightly (δοκιμαστική) θα σου πρότεινα να μην την κάνεις ακόμη, καθώς ενδέχεται να έχει ακόμη bugs!
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έκανα το update και όλα καλά. Οπότε άλλοι φίλοι με τα δικά μου χαρακτηριστικά ας προχωρήσουν άφοβα. Η rom είναι stable και ήταν 1,5gb φιλτατε mod.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έκανα το update και όλα καλά. Οπότε άλλοι φίλοι με τα δικά μου χαρακτηριστικά ας προχωρήσουν άφοβα. Η rom είναι stable και ήταν 1,5gb φιλτατε mod.