Έχω ενα θεματάκι. Δεν μπορεί να συντονιστούν τα μηνύματα καί το ιστορικό κλήσεων με το mi cloud. Μου βγάζει ένα μήνυμα αδυναμίας αποστολής sms. Με την παλιά κάρτα sim γίνεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε συνέχεια της ανάρτησης την από 10/03/2018 σε test point βλέπε εδώ ----->Test Point σε Redmi 5 Plus με την unofficial rom 9.2.6.0.0 Global Stable η οποια ειναι Fake ROM και πέρασμα Αγγλοκινέζικη rom που δεν χρειάστηκε και VPN σήμερα παρήλθαν η 360 = 15 μέρες από την προσπάθεια για ξεκλείδωμα και όπερ και εγένετο
Είχαμε την Αγγλοκινέζικη rom developer
Και αφού μπήκαμε σε fastboot Mode άρχισα το flash
Μετά το πέρας του flash περίμενα περίπου 8-10 λεπτά να κάνει το boot, και καλώς ήρθες official Global
Η όλη διαδικασία ξεκλείδωμα flash ρυθμίσεις περίπου 30 λεπτά, το κινητό μου άρεσε θα το πρότεινα για αγορά ίσως κάποια στιγμή το πάρω η αυτό η το Pro.
Το κινητό αύριο θα επιστραφεί στην ιδιοκτήτη την φίλη μου την Χαρούλακαι της εύχομαι να χαρεί την συσκευή της, φιλικά για όλα τα μέλη του forum by @derveni
Σε αυτήν την περίπτωση πως κάνω ρουτ την official rom; Από που κατεβάζω το zip αρχείο αν χρειάζεται flash. Και όταν είναι να κάνω αναβάθμιση την κάνω κανονικά ή θα έχω πρόβλημα.
Μπορείς να κάνεις root με την επίσημη κανονικά, με την προϋπόθεση ότι θα φλασάρεις το twrp και αμέσως μετά χωρίς να κάνεις κάποιο Reboot, θα φλασάρεις το SuperSu.zip.
Η αναβάθμιση OTA θα γίνεται κανονικά, αλλά κάθε φορά που γίνεται, θα χάνεται το twrp και το Root οπότε θα πρέπει να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία!
Μπορείς να κάνεις root με την επίσημη κανονικά, με την προϋπόθεση ότι θα φλασάρεις το twrp και αμέσως μετά χωρίς να κάνεις κάποιο Reboot, θα φλασάρεις το SuperSu.zip.
Η αναβάθμιση OTA θα γίνεται κανονικά, αλλά κάθε φορά που γίνεται, θα χάνεται το twrp και το Root οπότε θα πρέπει να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία!
Το φλασαρισμα του twrp γίνεται μέσο fastboot ή από recovery ;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk