Τα δοκίμασα παιδιά όλα. Και το Solo και το Turbo. Και με διάφορες χώρες. Δεν γίνεται τίποτα. 86006 σταθερά. Το πήρε κι έφυγε τώρα και δεν το έβαλα ούτε καν σε fastboot να τσεκάρω έτσι για το τυπικό κλειδώματα κλπ. γιατί άλλαξε κάρτα και δεν θυμόταν το ΡΙΝ για να το ξανανοίξει έτσι και το έσβηνα. Άλλη μέρα ίσως ξανασχοληθώ.
Χαίρεται, Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Λοιπόν είναι επειδή έχω ξενερώσει με το 86006 error στην global stable που έχω, και επειδή δεν θέλω να μπλέκω με κινεζικές ρομ για ξεκλείδωμα, σκέφτομαι να δοκιμάσω με global dev μπας και δούμε κάνα φως και γίνει bound ο λογαριασμός.
Απορίες:
1. Κατεβάζω τη ρομ και την πετάω χύμα στο τηλέφωνο?
2. Μπαίνω στο στοκ recovery μέσω του updater και κάνω wipe data?
3. Μετά φλασαρισμα του zip.
4. Σε περίπτωση που δεν γίνει bound ο λογαριασμός πως ξαναγυρίζω στην global stable? Με τον ίδιο τρόπο?
5. Εν τέλει δούλεψε σε κανέναν ή dev έτσι για να ξέρουμε? Εγώ πάντως δούλεψα αρκετά vpns και τίποτα δεν κατάφερα.
Κατεβάζεις την recovery developer και τη ρίχνεις χύμα στο κινητό και την φλασάρεις μέσω updater. Πάρε backup γιατί μετάβαση από Stable σε developer θέλει factory reset.
Εξ όσων θυμάμαι αν έχεις Developer δεν μπορείς να βάλεις Stable μέσω updater. Οπότε καλύτερα αν τα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις και μετά κάνεις ότι θέλεις. Factory reset γίνεται αυτόματα κατά την μετάβαση από την Stable στην Developer.
Μόλις μπήκα δοκιμαστηκά στο recovery. Αναφέρει πάνω δεξιά ότι έχει το ΜΙ - RECOVERY 3.0. Ελα μου όμως που έχει τρείς επιλογές : reboot, wipe data και connetct to mi assistant. Δεν έπρεπε να έχει και install update zip ή κάτι αντίστοιχο τελος πάντων?