Ριξε system, userdata boot recovery με τις αντιστοιχες εντολες δλδ
fastboot flash system system.img
fastboot flash boot boot.img κλπκλπ
Καποια ολοκληρόνονται επιτυχως όπως το boot, splash, recovery κάποια κολλάνε όπως το userdata και το cache και το system δεν γίνεται να φορτώσει.
Μου φαίνεται πως θα πρέπει να εγκαταλείψω και να μην σας κουράζω άλλο.
Συμπεραίνω πως υπάρχει πρόβλημα κάπου αλλου (πχ στον αποθηκευτικό χώρο), δεν μπορώ όμως να δω κάτι.
Το ερώτημα μου τώρα είναι, ισχύει η εγγύηση πλέον μετά απο όλα αυτά τα flash, το testpoint, το unlock κλπ?
Ειχα την arwma stable 9.2.1.0.
Περασα χθες την τελευταια arwma stable 9.5.4.0 με factory reset (αφου η τελευταια βασιζεται σε chine source), αλλα το κινητο εκανε συχνα restarts.
Ξανακανω factory reset και περναω παλι την παλια arwma stable 9.2.1.0 με twrp restore.
Απο τοτε ο ηχος κλησης δεν ακουγεται. Δεν πρεπει να εχει καει το ηχειο γιατι οι ειδοποιησεις ακουγονται κανονικα.
Εκανα παλι factory reset στην 9.2.1.0 αλλα τιποτα.
Πατωντας πανω στο kernel 5 φορες (για να τεσταρω το speaker σε CIT mode) λεει 'entering CIT mode' αλλα τελικα δεν μπαινει στο CIT menu.
Καλησπέρα!
Ξανακατεβασε την ROM, ίσως δεν έχει κατέβει σωστά. Μετά δοκίμασε πάλι να φλασαρεις κάνοντας wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data και πες μας εάν διορθώθηκαν τα πράγματα.
Ξαναπερασα με factory reset την arwma stable 9.5.4.0.
Αυτη τη φορα εβαλα supersu αντι για magisk και δεν περασα την google camera (η οποια μου ειχε δημιουργησει παλαιοτερα κολληματα/restarts στο redmi pro, ισως λογω MTK).
Οι ηχοι εφτιαξαν και δεν εχω restarts, ολα μια χαρα ως τωρα.