derveni εφτιαξα καφέ και ξεκίνησα διάβασμα.
Είναι και αυστηρός δάσκαλος ο amavroudis δεν αντέχει τους άσχετους μαθητές απ' ότι καταλαβαίνω. χαχαχα
Σας ευχαριστώ όλους!!! Ειστε φοβεροί
Καλησπερα παιδια!μολις ηρθε στα χερια κου και εμενα το εν λογο τηλ.
Αποριες αν μπορειτε να μου λυσετε
Το ανοιξα και μου ηρθε απευθειας update.Το περναω??????
η Rom που φοραει ειναι: MIUI GLOBAL/ΣΤΑΘΕΡΗ 9,2,3,0(NEGMIEK)
Εκδοση Android 7.1.2 N2G47H
Το update ηρθε λεει : MIUI V9.5.4.0 NEGMIFA ΣΤΑΘΕΡΗ 1,5G
System
Fix- fingerprint copy wasnt update (04-11)
κλπ κλπ κλπ
Ειναι το MEE7
Αξιζει να περασω Ελληνικη rom η και η global ειναι μια χαρα???
Κάνε το Update - δούλεψέ το λίγες μέρες να δεις αν είναι οκ σε όλα της η συσκευή, και κάνε μία αίτηση για Unlock του Bootloder να έχεις έτοιμη την έγκριση, καθώς σίγουρα κάποια στιγμή θα καταλήξεις στην δική μας Ελληνική ROM.
Μιας και δεν θα έχουμε καινούριες ρομ αυτο το διάστημα να δουμε τα προβλήματα που υπαρχουν στη συσκευή (τουλαχιστον στη δικη μου) μηπως τα λύσουμε.
1. Τα συνεχομενα notification για την SD καρτα (οτι κι αν εχω δοκιμάσει δε δούλεψε)
2. Δε φορτίζει μεχρι το 100% η μπαταρία! Φτανει μέχρι το 96 και σταματάει. Κλειστό το κινητο φτανει μεχρι 98. Σε τwrp με συνέχεια ανοιχτή οθόνη πάει 100! Εχω δοκιμάσει 3 φορτιστές και 3 καλώδια και 1 με ταχεία φόρτιση quick charge
3. Δεν εχει καθόλου δυνατό ήχο στα ακουστικά και το atmos δε φαινεται να βοηθαει (το συγκρίνω με το omega)
4. Αργει πάρα πολυ να ανοίξει φωτο+βίντεο στο Facebook messenger τη πρώτη φορά που θα πατησω να τα δω
Για υπενθύμιση η συσκευη δεν ειναι global, ειχε γινει testpoint για να περαστεί ρομ για το ξεκλείδωμα και τωρα εχει την τελευταία XTRV 8.4.19 περασμενη με FR
Αυτό θα μπορέσεις να το συγκρίνεις αν περάσεις official τότε θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα, μην ξεχνάς ότι πρόσφατα άρχισαν τα παιδιά στο forum να φτιάχνουν αυτήν την rom με της οποίες παιδικές ασθένειες
καλησπερα θα ηθελα μια μικρη βοηθεια οταν μπαινω στο google και θελω να μπω σε μια αλλη σελιδα μου ανοιγει ο φυλλομετρητης πως γινεται αυτο να το αλλαξω και να μπαινει με το chrome?