Οι custom roms τυπου lineageOS κλπ έχουν σταματήσει την υποστήριξη για την συσκευή μας.
Μην βάλεις γιατί θα πέφτεις σε bugs και θα ξενερώνεις... Περίμενε το MIUI 10 ...δεν ξέρω βέβαια αν θα βασίζεται σε Oreo... ή και αν τελικά δώσουν Oreo στο 5 plus.
sorry για την ερωτηση αλλα ενας πιτσιρικας εχει ξεχασει το mi account και δεν θυμαται τιποτα .ουτε mail ουτε κωδικους.το κινητο ειναι redmi 5 plus.ξερει κανενας τι μπορει να κανει??
Παιδιά καλησπέρα. Μου μείνανε καμιά 100 ώρες για να ξεκλειδώσω. Όταν ξεκλειδώσω θα περάσω Developer miui 10 8.1 με fastboot.
Καλύτερα είναι να περάσω παλαιότερη Developer και να έρθω στην τωρινή με ota ή να περάσω κατευθείαν την τελευταία. Πιστεύω το ίδιο να είναι αλλά να γίνεται και λίγο κουβέντα .
Έχεις κανείς σας την παραπάνω Rom? Υπάρχουν καθόλου διαφορές από θέμα ταχύτητας και αυτονομίας ή πάνω κάτω τα ίδια είναι?
Επίσης από Developer εάν θέλουμε ξανά γυρνάμε πίσω σε σταθερή χωρίς πρόβλημα?
καλησπερα και παλι ηθελα να πω οτι το προηγουμενο ποστ ακυρο τωρα θελω να ρωτησω οτι οταν θελω να κανω συχρονισμο μου λεει το cloud ειναι πληρεις τι καω στην περιπτωση αυτη ?
Ή αγοράζεις χώρο στο mi cloud , ή κρατάς backup στον υπολογιστή και σβήνεις φωτογραφίες , βίντεο από τον υπολογιστή σου που έχουν αποθηκευτεί στο mi.cloud του λογαριασμού σου.