XTRV-8.1.25 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 27/01/18 21:30)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια,καινουργιος στο φορουμ αυτο μετα την αγορα ενος mi mix 2 και παιδεύομαι εδω και 3 ημερες να περασω τη xgtv.ειμαι με 9.2.3.0 ακολουθω ολους τους οδηγους με ευλάβεια εχω περασει twrp και εχω κανει root αλλα ρομ δεν καταφερνω.καθε φορα κολλαει στο android στις τελειτσες. Δεν ξερω τι παει στραβα καθε φορα αλλα παντως errors δεν μου βγαζει πουθενα.οποια φιλικη συμβουλη καλοδεχουμενη γιατι εχει πεισμωσει πλεον.ευχαριστω.
-
-
Την πρώτη φορά του περάσματος της ελληνικής χρειάζεται και format data, κάνεις μετά reboot στο recovery (twrp) ξανά και περνάς την ελληνική.
-
Ο/H fog έγραψε:
κάνεις μετά reboot στο twrp ξανά και περνάς την ελληνική.
-
-
Ο/H Nikos Ifantis έγραψε:
εαν κανω format data δεν χανονται ολα απο την μνημη?πως θα περασω το zip μετα?
-
Ο/H Nikos Ifantis έγραψε:
πως θα περασω το zip μετα?
-
αρα ετσι να το κανω?και θα γινει επιτελους?γιατι βαρεθηκα να φλασαρω και να ξαναστηνω.παντως ευχαριστω για την βοηθεια.
-
-
καλα ξεκιναω και ενημερωνω.
=============== Ιαν 30th 2018, 12:03am ===============
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, τα καταφερα τελικα και εχω περασει αυτην τη ρομ 9.3 xiaomi.eu 8.1.25 beta. αυτην επρεπε να περασω? η αλλη μου στηλατε και αλλη κατεβασα? -
@Nikos Ifantis
Φιλε μου δεν είναι αυτή η ρομ ... Αν το ζιπ που φλασαρες γραφει xiaomi-miuigr και γράφει αυτά στις ρυθμίσεις , τότε θα πρέπει να ξαναπεράστει η ρομ από πάνω .. αν πάλι γράφει τα ίδια τότε θα ξανακάνεις format data , reboot σε recovery , αντιγραφή της ρομ στο τηλέφωνο και μετά θα φλασαρεις , αυτή είναι η σωστή σειρά , το αν ανοίγει το τηλέφωνο με format data μετά το φλασαρισμα είναι άλλο θέμα και το πώς θα εγκατασταθεί ολόκληρη η ρομ σωστά επίσης είναι άλλο θέμα ..
Δες επισης αν έχεις την εφαρμογή του φόρουμ και flash player στις εγκατεστημενες εφαρμογές ..
Θεωρώ ότι με φλασαρισμα της ρομ πάνω από την υπάρχουσα θα μπουν όλα σε τάξη , αν έχεις πάλι τα ίδια τότε θα κοιτάξεις να περάσεις την προηγούμενη ρομ 8.1.18 με factory reset , χωρίς format data ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0