XTRV-8.1.25 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 27/01/18 21:30)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Kαλημερα παιδια!Ελπιζω 8.2.1 να ειναι η καλυτερη απ τις αλλες προηγουμενες...γιατι απ οτι ειδα η επομενη ρομ θα βγει μετα απο ενα μηνα λογο γιορτων στο τσαινα ταουν!!!
Καλα φλασαρισματα!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 
-
-
Δεν έχει καμια σχέση η λειτουργία "Μην Ενοχλείτε" με τα ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα.
Για να κάνεις φραγή στις κακόβουλες εισερχόμενες κλήσεις πρέπει να πας εδώ => Ασφάλεια => Λίστα Φραγών => Κλήσεις.
Επιλέγεις από τις επαφές ή προσθέτεις τηλεφωνικό αριθμό και πατάς "Φραγή"
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Ισχύει ότι η επόμενη rom απο την σημερινή θα βγει 2-3 Μαρτίου? (αν είναι έτσι να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση εδώ και 6-7 μήνες απλά κάνω update ένα καθάρισμα καλό θα ήταν)
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι ισχύει...Ο/H jpastos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Ισχύει ότι η επόμενη rom απο την σημερινή θα βγει 2-3 Μαρτίου?
-
Μάλλον δεν κατάλαβες. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη λειτουργία για να χτυπούν μόνο οι επαφές μου. Όλα τα υπόλοιπα νούμερα που δεν είναι καταχωρημένα στις επαφές όταν καλούν δεν χτυπάει το τηλέφωνο και βλέπω μετά την αναπάντητη. Με αυτόν τον τρόπο δεν με ενοχλούν οι κλήσεις και στην εργασία μου.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχει καμια σχέση η λειτουργία "Μην Ενοχλείτε" με τα ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα.
Για να κάνεις φραγή στις κακόβουλες εισερχόμενες κλήσεις πρέπει να πας εδώ => Ασφάλεια => Λίστα Φραγών => Κλήσεις.
Επιλέγεις από τις επαφές ή προσθέτεις τηλεφωνικό αριθμό και πατάς "Φραγή"
Και αυτή η λειτουργία δεν δουλεύει στις 2 τελευταίες rom. Ούτε εάν επιλέξω τις επαφές ούτε αν δημιουργήσω λίστα εξαιρέσεων.
Γι αυτό παρακαλώ να το διορθώσετε. -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0