Γεια σας
χρειαζομαι καποια βοηθεια
προσπαθησα να κανω root στο κινητο xiaomi mi4 αλλα μαλλον τα εκανα θαλασσα.....
Πως μπορω να επαναφερω τις εργοστσιακες ρυθμίσεις?
ευχαριστω
Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βγάλεις το ROOT έτσι απλά καθώς σου έχει αλλάξει τα αρχεία στο System Partition, και ακόμη και Factory Reset να κάνεις, το πρόβλημα θα παραμείνει.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αν για παράδειγμα έβαλες το Super User, είναι να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Super User και από εκεί να επιλέξεις την απεγκατάστασή του ώστε να σου αποκαταστήσει τα αρχεία συστήματος που σου άλλαξε.
Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνεις Flash πάλι την ROM που έχεις τώρα ώστε να σου βάλει πίσω τα original αρχεία του συστήματος.
Για περισσότερη βοήθεια θα χρειαστούμε να γνωρίζουμε ποια ROM έχεις στην συσκευή σου τώρα, αν είναι original ROM δλδ ή είναι η δική μας ελληνική.
Ευχαριστω για την ανταποκριση
Λοιπον, με το που πηρα το τηλ απο Κινα εβαλα ελληνικη ROM
Δουλευε ρολοι για δυομισι χρόνια
επειδη ηθελα να το δωσω στον γιο μου προσπαθησα να διαγραψω τα δικα μου στοιχεια...
ε εκει στραβωσε....
κατεβασα απο το σαιτ εδω το cancro XTRVbeta1stable v 8.2.1.0 και επιχειρησα να το περασω
τωρα εχει MIUI 8 αλλα κολλαει πολυ
περιττο να πω ότι διεγραφηκαν ολοι οι ηχοι του συστηματος, τα θεματα του ....
πως θα διορθωσω τη ζημια ....και αν....διορθωνεται.
Λυπαμαι απλα γιατι δεν μου ειχε παρουσιασει μεχρι τωρα ουτε ενα προβλημα. Αστερι το τηλεφωνο.
Μιλαω για το xiaomi mi 4
Ναι, αλλά "πήδηξες" πολλές εκδόσεις περνώντας μια τελευταία rom χώρις να κάνεις αυτά που έπρεπε...
Τώρα θέλεις πέρασμα official και μετα, αν βέβαια το χρειάζεσαι, twrp και ελληνική.
Για κάτσε να το δει και κανένας άλλος που ξέρει περισσότερα για το τηλέφωνο σου.
Αυτο φοβηθηκα κι εγω... προσπερασα πολλες εκδοσεις και το ρημαξα...
δεν υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα???
για την επαναφορα στις εργασιακες ρυθμισεις παντως, απαιτει κωδικο...που φυσικα δεν εχω..
ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη