καλησπερα σε ολους
μετα απο 2 χρονια το redmi note 3μου (κλειδωμενο bootloader) νεκρωσε ξαφνικα μολις εσβησε απο μπαταρια δεν ξανάνοιξε
πρωτα αλλαξα την πλακετα του usd γιατι πιστευα οτι δεν εκανε καλη φορτιση τίποτα
μετα αποσυνδεσα την μπαταρια για να κανω reset τιποτα δυστυχως.
δοκιμασα να πατησω volume kato kai power button τιποτα.
απογοητευτηκα απο το xiaomi γιατι δεν καταφερα να το ξεκλειδωσω 2 χρονια και ουτε απο την βοηθεια του φορουμ παρολο που ολοι προσφέρθηκαν να βοηθησουν
και δευτερο γιατι μου νεκρωσε ξαφνικα ενω το προσεχα σαν συσκευη και λογω οτι ειχα καιρο να κανω back up με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να χασω φωτο και αλλα αρχεια.
αν γνωριζει καποιος αν μπορω να σωσω τα αρχεια μου θα ημουν πραγματικα ευγνωμων
και να αναφερω οτι οταν το συνδεω στον υπολογιστή δεν φαινεται η συσκευη.
χτες παρήγγειλα αλλη μαρκα κινητου γιατι η εμπειρεια μου με την xiaomi ηταν δυσαρεστη
ευχαριστω πολυ
μετα απο 2 χρονια το redmi note 3μου (κλειδωμενο bootloader) νεκρωσε ξαφνικα μολις εσβησε απο μπαταρια δεν ξανάνοιξε
πρωτα αλλαξα την πλακετα του usd γιατι πιστευα οτι δεν εκανε καλη φορτιση τίποτα
μετα αποσυνδεσα την μπαταρια για να κανω reset τιποτα δυστυχως.
δοκιμασα να πατησω volume kato kai power button τιποτα.
απογοητευτηκα απο το xiaomi γιατι δεν καταφερα να το ξεκλειδωσω 2 χρονια και ουτε απο την βοηθεια του φορουμ παρολο που ολοι προσφέρθηκαν να βοηθησουν
και δευτερο γιατι μου νεκρωσε ξαφνικα ενω το προσεχα σαν συσκευη και λογω οτι ειχα καιρο να κανω back up με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να χασω φωτο και αλλα αρχεια.
αν γνωριζει καποιος αν μπορω να σωσω τα αρχεια μου θα ημουν πραγματικα ευγνωμων
και να αναφερω οτι οταν το συνδεω στον υπολογιστή δεν φαινεται η συσκευη.
χτες παρήγγειλα αλλη μαρκα κινητου γιατι η εμπειρεια μου με την xiaomi ηταν δυσαρεστη
ευχαριστω πολυ