Διαφήμιση

Ελληνική rom στο Redmi pro

• Ελληνική rom στο Redmi pro

Καλησπέρα σε όλους . Μόλις πέρασα την τελευταία ελληνική rom xtrv 8.1.25 έχοντας προηγούμενη dev , προσπαθώντας να τσεκάρω αν φταίει η μπαταρία ή η προηγούμενη rom . Ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να μην αντιμετωπίσω τα ίδια προβλήματα .
      Φορτισμένο 100% 12 το βράδυ και το πρωί λειτουργώντας μόνο οι 2 sim , είχα 87-88% . Ακόμη και σε flight mode έπεφτε στα ίδια ποσοστά .
      Παιδιά θέλω τα φώτα σας όσον αφορά τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους . Είχα κάνει αντίγραφα ασφαλείας πριν περάσω την rom τα οποία αποθήκευσα στο pc . Αν περάσω τα back up στο τηλέφωνο και κάνω επαναφορά θα είμαι οκ ? Επαναφέρει μόνο εφαρμογές ,επαφές ,sms , ρυθμίσεις κ.τ.λ. ή επαναφέρει και την παλιά rom ?
      Υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος ?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Στην επόμενη Version ίσως φτιάξει το πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας.
      Όσο αφορά τα Backup δεν θα πρέπει να επαναφέρεις backup που είναι από άλλη ROM καθώς θα έχεις πολλά προβλήματα μετά. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Οπότε τις ξανακάνω εγκατάσταση από τη βιβλιοθήκη του playstore ?
      Αν ναι στις περισσότερες εφαρμογές χάνονται τελείως τα δεδομένα και είναι φτου κι απ' την αρχή .
      Όσον αφορά την μπαταρία να μην ψάξω για αντικατάσταση ?
      Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει όλη η ομάδα . Μπράβο !!!

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση