Πρόβλημα με τα SMS με την XTRV 8.1.25
- Διορθώθηκε
-
-
-
Μετά από προσπάθεια λόγω μηδαμινής εμπειρίας διόρθωσα το θέμα των 160 χαρακτήρων ,το πρόβλημα όμως παραμένει .Δεν μπορώ να δεχτώ sms ούτε να στείλω .Στις πρόσθετες ρυθμίσεις μηνυμάτων οι 2 αριθμοί sim φαίνονται όπως δείχνει το στιγμιότυπο που στέλνω .Δεν μπορώ να βρω τι φταίει ,παρακαλώ για τη βοήθειά σας .
Ευχαριστώ dnomikos για τη βοήθειά σου σχετικά με το πρόβλημα ,αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε .
Έστειλα sms από άλλο νούμερο και φαίνεται ότι στάλθηκε χωρίς φυσικά να έχω λάβει κάτι .
Ευχαριστώ . -
Πως την πέρασες;
-
Ο/H mixbel έγραψε:
Μετά από προσπάθεια λόγω μηδαμινής εμπειρίας διόρθωσα το θέμα των 160 χαρακτήρων ,το πρόβλημα όμως παραμένει .Δεν μπορώ να δεχτώ sms ούτε να στείλω .Στις πρόσθετες ρυθμίσεις μηνυμάτων οι 2 αριθμοί sim φαίνονται όπως δείχνει το στιγμιότυπο που στέλνω .Δεν μπορώ να βρω τι φταίει ,παρακαλώ για τη βοήθειά σας .
Ευχαριστώ dnomikos για τη βοήθειά σου σχετικά με το πρόβλημα ,αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε .
Έστειλα sms από άλλο νούμερο και φαίνεται ότι στάλθηκε χωρίς φυσικά να έχω λάβει κάτι .
Ευχαριστώ .
-
Παιδιά ως διά μαγείας στέλνοντας ξανά από άλλα κινητά sms ξεκόλλησε ,έλαβα και έστειλα κι εγώ κανονικά οπότε όλα οκ.
Το κινητό δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής ,αν αλλάξει κάτι που δεν το εύχομαι ενημερώνω .
Για τον amavroudis τα πέρασα όπως φλασαρισα τη rom .
Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας . -
Απλα για ενημέρωση: αν αναφέρεσαι σε κάποιον βάλε @ πριν το ψευδώνυμο του για να ειδοποιηθεί ότι τον ανέφερες.
Καλοδουλευτο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0