Το έκανα αυτό από χθες βράδυ και τίποτα δεν έγινε. Υπάρχει περίπτωση να θέλει Factory Reset ? (ελπίζω όχι)Ο/H derveni έγραψε:
XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Μπορεί να χρειαστεί αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση
-
Ειχες πάρει backup στο twrp πριν περάσεις την αναβάθμιση; Αν ναι, γύρνα πίσω και είσαι οκ. Αν όχι, factory reset.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ειχες πάρει backup στο twrp πριν περάσεις την αναβάθμιση; Αν ναι, γύρνα πίσω και είσαι οκ. Αν όχι, factory reset.
-
Πάντα backup! Μαθαίνουμε από τα λάθη. Τώρα να δούμε πως θα την σκαπουλάρεις...
Φαίνεται να λειτουργεί σήμερα το backup στους server της xiaomi. Δεν προσπαθείς συγχρονίσεις με mi account και Google και να επαναφέρεις μετά το factory reset; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πάντα backup! Μαθαίνουμε από τα λάθη. Τώρα να δούμε πως θα την σκαπουλάρεις...
Φαίνεται να λειτουργεί σήμερα το backup στους server της xiaomi. Δεν προσπαθείς συγχρονίσεις με mi account και Google και να επαναφέρεις μετά το factory reset;
-
-
Έχω πρόβλημα με Adaway. Δεν λέει με τίποτα να ενσωματώσει το hosts αρχείο. Βγάζει σφάλμα. Καμιά ιδέα; Το έκανα και απεγκατάσταση και το εγκατέστησα πάλι αλλά τίποτα.
-
Και εγω εχω προβλημα με το Adaway
-
Ο/H user_1024 έγραψε:
Έχω πρόβλημα με Adaway. Δεν λέει με τίποτα να ενσωματώσει το hosts αρχείο. Βγάζει σφάλμα. Καμιά ιδέα; Το έκανα και απεγκατάσταση και το εγκατέστησα πάλι αλλά τίποτα.
Ο/H dbeast έγραψε:
Και εγω εχω προβλημα με το Adaway
-
@user_1024 Το κινητό σου είναι root; Έχει το adaway δικαίωμα χρήσης root για να κάνει τις απαραίτητες εγγραφές;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0