XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Ειναι η 3η φορά που κατεβάζει το αρχείο από τον updater και μου βγάζει σφάλμα λήψης, τι μπορεί να συμβαίνει? Επίσης δεν έχω παραλάβει ακόμη στο mail το αρχείο για να κατεβάσω από εκεί. Ξέρετε κάτι με αυτό?
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ειναι η 3η φορά που κατεβάζει το αρχείο από τον updater και μου βγάζει σφάλμα λήψης, τι μπορεί να συμβαίνει? Επίσης δεν έχω παραλάβει ακόμη στο mail το αρχείο για να κατεβάσω από εκεί. Ξέρετε κάτι με αυτό?
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
-
To mail πήγε ομαδικά σε όλους.
Παρ'όλα αυτά το έστειλα πάλι για όσους δεν το πήραν στην πρώτη αποστολή. -
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα για όσους δεν έχουν φλασαρει το supersu.zip και δείχνει ότι έχετε ροοτ .. αυτό μόνο για τις συσκευές που πήραν android 8.0 oreo ..
-
Ο/H Vangelis Chatzigeorgiou έγραψε:
Προς το παρόν όλα καλά σε mi5 . Διορθώθηκε το πρόβλημα στην κάμερα. Για την μπαταρία θα δούμε...
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Το Mi6 το φλασάρω κάθε εβδομάδα με το magisk. Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι, κανένα πρόβλημα αν δεν σε κόβουν κάποιες εφαρμογές (κυρίως τραπεζών) που ελέγχουν για Root.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0