Πως την πέρασες; Τι είχες πριν και τι έκανες; Δώσε μας λίγο το ιστορικό...
XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πως την πέρασες; Τι είχες πριν και τι έκανες; Δώσε μας λίγο το ιστορικό...
Είχα official Global Dev 8.2.8 , ξεκλείδωσα , πέρασα drivers , μετά TWRP , και φλασάρισμα την AROMA 8.2.1...
Τώρα ξαναπερνάω την 8.2.8 fastboot για να δω αν όντως οφείλεται στη ΡΟΜ ή έχει θέμα το mic μου...... -
-
@jerry007
Βάλε το twrp 3.1.. και όλα θα πάνε ρολόι , αλλιώς φλασαρε την απλή xtrv και όχι την aroma ..
@Voidablazer
Από 7.0 και πάνω δεν έχουμε ενεργό init.d , υπάρχουν πρόβληματα με random reboots , αν λυθεί αυτό το θέμα θα τα ενεργοποιήσουμε .. -
Επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει το fingerprint
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
@mrzoid
Εκανεςς τα απαραίτητα wipes στο twrp σύμφωνα με τους οδηγούς για το τηλέφωνο σου; Ποιο εχεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έπαιξες λίγο με το Dolby Atmos στην ανοικτή ακρόαση;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Καλημέρα στο redmi note 4x θα περαστεί?
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Έπαιξες λίγο με το Colby Atmos στην ανοικτή ακρόαση;
Απλά έκανα ενεργοποίηση /απενεργοποίηση μερικές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχω redmi note 3 Hennessy. Την πέρασα χωρίς fr αλλά αφού είδα ότι και κάποιοι που το έκαναν τους έβγαλε το ίδιο πρόβλημα δεν το επιχείρησα. Γύρισα στην 8.1.18 που έχει θέμα με την μπαταρία .
-
Για το Hennessy θέλει factory reset φίλε @kdaffy. Αναφέρεται στις οδηγίες εγκατάστασης. Αν το ξαναδοκιμάσεις περνά τη με fr.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0