Πως την πέρασες; Τι είχες πριν και τι έκανες; Δώσε μας λίγο το ιστορικό...
XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Αν εννοείς εμένα......Ο/H amavroudis έγραψε:
Πως την πέρασες; Τι είχες πριν και τι έκανες; Δώσε μας λίγο το ιστορικό...
Είχα official Global Dev 8.2.8 , ξεκλείδωσα , πέρασα drivers , μετά TWRP , και φλασάρισμα την AROMA 8.2.1...
Τώρα ξαναπερνάω την 8.2.8 fastboot για να δω αν όντως οφείλεται στη ΡΟΜ ή έχει θέμα το mic μου...... -
-
@jerry007
Βάλε το twrp 3.1.. και όλα θα πάνε ρολόι , αλλιώς φλασαρε την απλή xtrv και όχι την aroma ..
@Voidablazer
Από 7.0 και πάνω δεν έχουμε ενεργό init.d , υπάρχουν πρόβληματα με random reboots , αν λυθεί αυτό το θέμα θα τα ενεργοποιήσουμε .. -
Επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει το fingerprint
-
-
Ναι, έκανα τα βήματα ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες για το τηλ μου, δεν είναι κάτι που το κάνω πρώτη φορά. Το kenzo (και το δικό μου και της γυναίκας) τα είχα ξεσκίσει στις αλλαγές....Το Mido εχω τώρα ... Στην official δουλεύει κανονικά τώρα η ανοιχτή ακρόαση, χωρίς πρόβλημα.Ο/H amavroudis έγραψε:
@mrzoid
Εκανεςς τα απαραίτητα wipes στο twrp σύμφωνα με τους οδηγούς για το τηλέφωνο σου; Ποιο εχεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έπαιξες λίγο με το Dolby Atmos στην ανοικτή ακρόαση;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.

-
Καλημέρα στο redmi note 4x θα περαστεί?
-
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Έπαιξες λίγο με το Colby Atmos στην ανοικτή ακρόαση;
Απλά έκανα ενεργοποίηση /απενεργοποίηση μερικές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχω redmi note 3 Hennessy. Την πέρασα χωρίς fr αλλά αφού είδα ότι και κάποιοι που το έκαναν τους έβγαλε το ίδιο πρόβλημα δεν το επιχείρησα. Γύρισα στην 8.1.18 που έχει θέμα με την μπαταρία .
-
Για το Hennessy θέλει factory reset φίλε @kdaffy. Αναφέρεται στις οδηγίες εγκατάστασης. Αν το ξαναδοκιμάσεις περνά τη με fr.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0