XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Ο/H nglinos έγραψε:
Περάστηκε σε Redmi Pro, αλλά βλέπω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας!!!
Το θέμα με την κάμερα και το HDR φαίνεται να διορθώθηκε. Αλλά...
Το WiFi εδώ και 2 ROM κάνει τα δικά του. Έχω το κινητό δίπλα στο router και εκεί που είχα full σήμα, τώρα είναι 1-2 γραμμές και ανεβοκατεβαίνει συνέχεια. Δεν ξέρω έχει αλλάξει στις τελευταίες 2 rom...
Στην τελευταία rom η κατανάλωση μπαταρίας έχει φτάσει σε σημείο, να κυκλοφορώ με το φορτιστή στην τσέπη κυριολεκτικά. Και στην προηγούμενη είχε αρκετή κατανάλωση αλλά με την νέα rom το πρόβλημα έγινε χειρότερο! Ένα παράδειγμα, χθες βράδυ φόρτισα το κινητό 100% και βγήκα εκτός σπιτιού. Μέσα σε 20 λεπτά χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου, η μπαταρία έπεσε στο 87%! Μέσα στην βραδιά, η μόνη χρήση που έκανα στο κινητό ήταν μια 3λεπτη κλήση και 2 λεπτά που μπήκα στο fb. Σε 6 ώρες που το κινητό ήταν idle, η μπαταρία πήγε στο... 11%!!! Χωρίς να το πειράξω ρε παιδιά. Τόσους μήνες δεν έχω αλλάξει κάτι στο κινητό για να πω ότι κάποιο πρόγραμμα ή διεργασία τρώει στο background την μπαταρία. Απλά αναβάθμιση την rom κάνω. Στις τελευταίες 2, υπάρχει έντονο πρόβλημα -
-
Ο/H geo13z έγραψε:
-
Περαστηκε σε redmi 4 pro ( markw) που ετρεχε αρκετο καιρο χωρις προβληματα την arΩma 7.9.14 ( Eκτός απο την απαραδεκτη ηχογραφηση που κανει όχι μονον αυτό αλλά όλη η σειρα 3 & 4 και κανεις δεν δειχνει να νοιαζεται πλεον ...χα χα) ,όλα δειχνουν καλά εκτός απο 1-2 κολλήματα και reboot που ειχα ...να δουμε
Y.Γ συνεχίζονται τα κρασαρισματα και οι επανεκιννησεις σε ολες τις εφαρμογες με αμειωτο ρυθμο σήμερα Δευτερα ενω εγινε ξανα wipe cache & φλασαρισμα μεσω twrp, ενω ολα δειχνουν να δουλευουν κανονικα...δυστυχώςRed Hot Chili Peppers -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-8.2.1 & ARΩMΑ για το RedMi Note 2 (Hermes).
Οι σύνδεσμοι για την λήψη στην αρχική σελίδα ή στα Download του φόρουμ. -
-
Αναμενουμε περισσότερα feedback για το hermes , να τσεκαρετε , gps , θέματα , region είμαστε οκ , sms επίσης και σε ότι άλλο μπορεί να μου διαφεύγει ..
Επειδή άλλαξε το source στο hermes θα πρότεινα factory reset για όσους έρχονται με παλιότερη ρομ με source από eu .. πήγαμε σε global source πλέον .. -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0