XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
-
Πως την πέρασες; Έκανες factory reset; Διαβασε τις οδηγίες εγκατάστασης!
XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
Το xiaomi.eu που είχαμε ως Source σταμάτησε την υποστήριξη της συσκευής με ROM.
Έτσι η ROM για το RedMi Note 3 γύρισε σε Source από China ROM.
Είναι η πρώτη ROM που βγάζουμε με νέο Source, και τα όποια Bugs που ίσως υπάρξουν θα φτιαχτούν σταδιακά στις επόμενες Version.
Για αυτό τον λόγο προτείνουμε να κάνετε Factory Resetτην συσκευή σας πριν από το Flash της νέας ROM. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-8.2.8 & ARΩMA ROM για το RedMi Note 2 (Hermes)
Changelog
en.miui.com Changelog.
Important Bug Fixes
Fix - Mi Music force closed (02-06)
Fix - Mi Video stops working (02-06)
Fix - App vault keeps force closing after adding calendar events there (02-06)
Fix - Equalizer is not working properly (02-06)
Οι σύνδεσμοι για την λήψη της είναι στα Downloads του φόρουμ μας. -
Κανονικά όπως το είπες με factory reset γιατί το είχα δει για την αλλαγή. Τώρα το ξανά κάνω μήπως έγινε κατά τύχη αν δεν αλλάξει το αναφέρω εδώ.
=============== Φεβ 14th 2018, 2:03pm ===============
amavroudis
Την ξανά πέρασα και είναι το ίδιο για την ακρίβεια όταν κάνεις το steup στην αρχή σε ρωτάει για δαχτυλικό αλλά όταν πας να βάλεις δεν διαβάζεις το αποτύπωμα, Επιπλέον στις ρυθμίσεις που έχει Lock screen & fingerprint λει Lock screnn & password. Πέρασα την 8.1.18 και δουλεύει κανονικά . -
-
Έχει δίκιο, επιβεβαιώνω κι εγώ για το Redmi Note 3.
FingerPrint καπουτ από τις ρυθμίσεις μετά από factory reset για την 8.2.1
Επίσης θεματάκια με τις γραμματοσειρές ελληνικών!
Όμως νομίζω ότι επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα του μεγάλου drain της μπαταρίας !!!
Έτσι φαίνεται τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες μέρες.
Περιμένουμε εναγωνίως για τα επόμενα updates που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα (fingerprint κυρίως)
Καλή συνέχεια! -
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΉΣΤΕΣ ΜΕ hennessy
Επειδή δεν έχουμε συσκευή για να κάνουμε τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται θα θέλαμε την κατανόηση σας για λίγο διάστημα μέχρι να βρούμε την καλύτερη λύση για να έχουμε Ρομ στο hennessy ..
Η συγκεκριμένη Ρομ είναι Πορτ από την global rom του hermes , όπως καταλαβαίνετε είναι μια Ρομ που μόνο το δικό μας φόρουμ έβγαλε μετά την διακοπή των αναβαθμίσεων από το ΕU , στην ουσία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια unofficial global για το hennessy ..
Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για να έχουν Ρομ και οι χρήστες με hennessy και θα το κάνουμε , απλώς θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να γίνουν κάποιες ακόμα δοκιμές και να ολοκληρωθεί όπως πρέπει η Ρομ για το hennessy ..
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τα feedback και την κατανόηση τους .. -
redmi note 2 περασα τη καινουργια απο χθες βραδυ. μεχρι στιγμης ολα καλα. για μπαταρια ειναι νωρις ακομη
-
καλημέρα!έχω το mi5 και περασμένη την τελευταία άρωμα....αλλά επειδή σε όλες τις άρωμα δε μου δουλεύει η εφαρμογή google camera θέλω να γυρίσω σε stable...πρέπει να γυρίσω σε global stable ?τι διαφορά έχει από την ελληνική?Ευχαριστώ!
-
Κατι κάνεις λάθος. Σε gemini mi5 λειτουργούν όλα θαυμάσια! Δοκίμασες να το ψάξεις από εδώ;
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0