13 Φεβ 3rd 2018, 1:21am Οκ σ ευχαριστω πολυ. Μια χαρη αυτο για το φορματ κ τ back up π λες πως το κανω απο twrp?
15 Φεβ 3rd 2018, 1:22am Φίλε ποιο κινητό έχεις έγραψες ποιο πάνω ότι έχεις το Redmi Note 3 Pro άρα εσύ θα κατεβάσεις το Kenzo ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
16 Φεβ 3rd 2018, 1:24am Ξεχασα σρυ το κενζο εχω =============== Φεβ 3rd 2018, 1:24am =============== Οκ σας ευχαριστω πολυ.
17 Φεβ 3rd 2018, 1:24am Ο/H albourantas έγραψε: Οκ σ ευχαριστω πολυ. Μια χαρη αυτο για το φορματ κ τ back up π λες πως το κανω απο twrp? Αδερφέ μου σε παρακαλώ άστο για αύριο βλέπω να φωνάζεις SOS και θα είμαστε όλοι εκτός, άστο για αύριο. Καλό βράδυ από μένα. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
19 Φεβ 3rd 2018, 1:28am Αδερφέ κατέβασε την rom και αύριο το απόγευμα τα λέμε θα σε βοηθήσω εγώ να την περάσεις μην βιάζεσαι στείλε προσωπικό μήνυμα κατά της 7 το απόγευμα. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer