Τελωνειο, Mi Drone
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Την απόδειξη του PayPal θέλει
-
δεν πλήρωσα με paypal .
-
-
Και πού την στέλνω; Παρακαλώ σε αναλυτικές απαντήσεις. Όποιος πραγματικά ξέρει και έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Έχω φρικαρει και απαντήσεις του στυλ, "θέλει την απόδειξη θέλει" δεν βοηθάνε. Αφού το γράφω στο αρχικό μου ποστ. Θέλουν την απόδειξη. Το ξέρουμε αυτό. Παρακάτω. Τι ενέργειες κάνω τώρα; Ξέρει κάποιος ακριβώς;
-
Μην γίνεσαι επιθετικός Καρντάση, για να στο κάνω πιο απλό εσύ έκανες αγορά χωρίς την προστασία της PayPal με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση στραβής, θα σου έρθει ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ όταν φτάσει στον προορισμό ώστε να προσκομισεις την απόδειξη αγοράς και να σου κόψουν το ανάλογο κουστούμι.
-
πού εγινα επιθετικός. Δηλαδή όταν λες "παρακαλώ" δεν θεωρείται ευγένεια; Απλά είδα μια ειρωνική τάση πριν γι'αυτό. Οπότε περιμένω το δέμα στη πόλη μου και μόλις πάω στο κοντινό κατάστημα τότε πρέπει να έχω την απόδειξη αγοράς μαζί μου και όλα οκ;
-
Προφανως περιμένουν την απόδειξη πληρωμής (πχ λογαριασμός πιστωτικής ή εκτύπωση Paypal) και συμπληρωματικά την απόδειξη του πωλητή. Αν το δέμα έρχεται με ΕΛΤΑ πάρε στην εξυπηρέτηση πελατων να σου δώσουν στοιχεία επικοινωνίας του ΓΕΤΑ στο Ελ.Βενιζέλος.
-
1 post derveni : Την απόδειξη του PayPal θέλει 2 post derveni : Την απόδειξη αγοράς τότε. Την ειρωνεία που την είδες για να καταλάβω και εγώ δηλαδή ?
-
Έλατε τώρα νεαρός είναι προφανώς και έχει συμβεί σε όλους μας να πελαγωνουμε με κάτι απλό και ουσιαστικά να θέλουμε λεπτομερη καθοδιγηση.
Το ποιό απλό πάντως απ όλα είναι να επικοινωνησεις με τα ΕΛΤΑ. Έκτος και δεν πέσεις σε άλλο φρούτο θα σε βοηθήσουν ' -
Αν φανηκα επιθετικός δεν είχα τέτοια διάθεση. Ζητάω συγγνώμη αλλά δεν ήμουν επιθετικός όπως νομίζεις. Λέω να επικεντρωθούμε στο θέμα λοιπόν.
Να πάω από τα ΕΛΤΑ οπότε; Να πάω να ρωτήσωOffTopic -
Είναι κι αυτό μία λύση, πας από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου, μαζί με τα χαρτιά που χρειάζονται, παραγγελία-πληρωμή στο κατάστημα, απόδειξη πιστωτικής ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει, τους δείχνεις το μήνυμα στο tracking number και ζητάς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0