Οπότε, περνάω την fastboot developer και με την εντολή oem lock στο cmd κλειδώνει?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς να περάσεις την fastboot developer με miflash, να κλειδώσεις τον bootloader, μετά να ξεκλειδώσεις επίσημα με δικό σου λογαριασμό και να περάσεις xtrv.
Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1
-
-
Μπορείς να επιλέξεις το Flash all and lock στο miflash.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς να επιλέξεις το Flash all and lock στο miflash.
=============== Φεβ 16th 2018, 3:56pm ===============
Τι πρόβλημα υπάρχει?
Αντί για το mi flash , μπορώ να χρησιμοποιήσω το xiaomi mi tool? Θα κάνει την ίδια δουλειά ? -
-
Εντάξει δεν πειράζει. Αφού είσαι κλειδωμένος, πέρασε την Developer μέσω updater.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Είσαι κλειδωμένος
(το mi 5x μου ήρθε με ρομ του mia1 και με τον οδηγό Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 πέρασα την china stable)
=============== Φεβ 16th 2018, 4:04pm ===============
Εντάξει δεν πειράζει. Αφού είσαι κλειδωμένος, πέρασε την Developer μέσω updater.
-
Έχει ήδη κλειδώσει σωστά το κινητό. Η προτροπή μας για να βάλεις developer έγκειται στο γεγονός ότι είναι πιο εύκολο να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
Προχωράς λοιπόν με το να βάλεις την Developer rom μέσω updater και μετά, όταν πάρεις την έγκριση, να ξεκλειδώσεις! -
Λοιπόν, την πέρασα την developer.
Πάω να κάνω το unlock με το mi unlock tool και μου λέει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται.. -
Μπορείς καλύτερα να ανεβάσεις το screenshot με το σφάλμα; Είναι καλύτερα να έχουμε εικόνα.
Αίτηση έκανες; -
..
-
Μπες στη διεύθυνση που σου γράφει και κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα
-
Μπες στη διεύθυνση που σου γράφει και κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα