Ξαφνικά δεν χτυπάει το ξυπνητήρι
-
-
Με ποιά ROM σου συμβαίνει αυτό;
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιά ROM έχεις; -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Με ποιά ROM σου συμβαίνει αυτό;
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιά ROM έχεις;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η ένταση της αφύπνισης είναι αυξημένη έτσι;
-
Στο τέρμα
Μα δεν χτυπάει καθόλου
Βγάζει μόνο την ειδοποίηση πάνω που λέει ότι αναμένεται ξυπνητήρι σε τόση ώρα.. αλλά δεν χτυπάει ποτέ
Παρατήρησα κι άλλα χαζά μια ειδοποίηση εφαρμογής χτυπάει ξαφνικά ετεροχρονισμένα καμία δεκαριά φορές...
Δεν καταλαβαίνω τπτ.... Τα έχει παίξει τι να κάνω να κάνω εργοστασιακές; η ρομ είναι σταθερή γτ ξαφνικά κάνει τέτοια χαζά.... -
-
Για δες αν είναι και οι ήχοι για το ξυπνητήρι linked με ήχους στο τηλέφωνο.
-
Linked;;; Τι είναι αυτό;;
Παντός όντως άλλαξε και το θέμα είχα προστασία κλειδωματος φωτογραφίας και άλλαξε μόνο του σε κάτι άλλο για να το δω και αυτό...
Ρε μπας και έκανε καμία κουλή ενημέρωση και δεν το κατάλαβα;;;
Αντιστρέφεται κάτι τέτοιο; -
Καθε λειτουργία ήχου μπορεί να δεχθεί ένα αρχείο που θα παίζει όταν πρέπει να αναπαραχθεί ο ήχος αυτός. Δες δίπλα στα ξυπνητήρια στις ρυθμίσεις τους αν υπάρχει σύνδεση με ήχους.
Alarm, settings, default alarm sound. -
Μπήκα στης ενημερώσεις πάτησα μενού, επιλογή πακέτου ενημέρωσης (εκεί δλδ που δείχνει αυτές που έχουν γίνει) και τελευταία ενημέρωση μου έβγαλε αυτό..: alarm 0 αρχεία άρα όντως κάτι έκανε... Αλλά τι; Και πως το διορθώνω;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0