[Awards 2017] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου για 2η φορά !!!
-
-
ψήφισα κι εγω ως harrisGR (en.miui.com)
-
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Συγχαρητήρια σε όλους...Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
-
Είδες, άμα θέλουμε τι κάνουμε!!!!!
-
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
-
Συγχαρητήρια σε όλους πάντα τέτοια!!!!
-
Πλέον την επόμενη φορά να μας στείλουν τα δώρα πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός.....αυτό έπρεπε να το ξέρουν από πέρυσι.
Μπράβο σε όλους.
" Γεωπόνος”
-
Μπράβο σε όλους μας!!!
OffTopicXiaomi_Redmi_Note_7 -
Τα συγχαρητήρια κ από εμένα.ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για την απίστευτη δουλειά της.
-
Συγχαρητήρια στην κοινότητα! Αξίζει πολλά! Ψήφισα με το username zurik97 στο Miui global forum. Και πάλι συγχαρητήρια!
-
Συγχαρητήρια ρε μάγκες! Πραγματικά το αξίζει αυτή η κοινότητα να έχει διακρίσεις,πρωτίστως για την υπέροχη ομάδα που βοηθάει αβάδιστα τους πάντες (σε σημείο ξεζουμίσματος κινητών αν χρειαστεί
) ,αλλά και για όλα τα μέλη που δείχνουν ότι είναι ενεργά όπου και όποτε μπορούν! Και του χρόνου!!!
Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - Xiaomi Mi5
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες