πάντα τέτοια
[Awards 2017] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου για 2η φορά !!!
-
-
Το αξίζετε γιατί κάνετε πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους τόσο στους διαχειριστές όσο και στον κόσμο για την συμμετοχή του.
-
@MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
-
Κι έτσι να είναι κάθε φορά, στην κορυφή του κόσμου!
-
Bravo Σε ολους μας !!!!!! Παντα Τετοια !!!!!!!!
-
Τελικά αποδεικνύουμε, για άλλη μια φορά, πως αν παραμερίσουμε κάποιες διαφορές μας (που στο κάτω κάτω είναι γελοίες), τότε ξεπροβάλλει η ικανότητά μας να αρθούμε πολύ πάνω από το αναγκαίο ύψος των περιστάσεων.
Η ομάδα των ειδικών του φόρουμ, οι moderators και οι διαχειριστές, έχουν συσπειρώσει γύρω τους μια κοινότητα που η άνοδός της σε παγκόσμια πρώτη, έρχεται απόλυτα φυσιολογική.
Ένα μεγάλο Μπράβο λοιπόν και στα ξεχωριστά αυτά παιδιά, αλλά και Μπράβο στα απλά μέλη, για την μεγάλη ή μικρή συνεισφορά τους.
-
Το είχε αναφέρει γιατί πέρσι παραλίγο να μας την κάνουν την ζημιά...Ο/H lbchX έγραψε:
@MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκε
-
Βασικά εγώ Φλεβάρη του '17 παρέλαβα το Redmi Pro και Απρίλη έκανα VIP συνδρομή οπότε σίγουρα δεν νομίζω να θυμάμαι να είχα προλάβει τον προηγούμενο διαγωνισμό! Έχω την εντύπωση.....Ο/H Bodai έγραψε:
Το είχε αναφέρει γιατί πέρσι παραλίγο να μας την κάνουν την ζημιά...Ο/H lbchX έγραψε:
@MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκε

-
Παιδιά, οι Κινέζοι κάνουν τους "Κινέζους" αναφορικά με το δωράκι μας;;; Δεν έχουμε νέα;
-
Η τελευταία ενημέρωση απο τον @MIUI_ART είναι ότι δοκίμασαν απο την Xiaomi να στείλουν το δώρο 3 φορές έως τώρα, αλλά λόγο μπαταρίας η μεταφορική γύριζε το πακέτο πίσω...
-
-
Και γιατί δεν μας το είπαν τόσο καιρό να τους πούμε πως να το ξεπεράσουνΟ/H Bodai έγραψε:
Η τελευταία ενημέρωση απο τον @MIUI_ART είναι ότι δοκίμασαν απο την Xiaomi να στείλουν το δώρο 3 φορές έως τώρα, αλλά λόγο μπαταρίας η μεταφορική γύριζε το πακέτο πίσω...
με τον κρυμμένο θησαυρό τι γίνεται και με αυτό Χρήστο ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες