πάντα τέτοια

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Το είχε αναφέρει γιατί πέρσι παραλίγο να μας την κάνουν την ζημιά...Ο/H lbchX έγραψε:
@MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκε
Βασικά εγώ Φλεβάρη του '17 παρέλαβα το Redmi Pro και Απρίλη έκανα VIP συνδρομή οπότε σίγουρα δεν νομίζω να θυμάμαι να είχα προλάβει τον προηγούμενο διαγωνισμό! Έχω την εντύπωση.....Ο/H Bodai έγραψε:
Το είχε αναφέρει γιατί πέρσι παραλίγο να μας την κάνουν την ζημιά...Ο/H lbchX έγραψε:
@MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκε
Και γιατί δεν μας το είπαν τόσο καιρό να τους πούμε πως να το ξεπεράσουνΟ/H Bodai έγραψε:
Η τελευταία ενημέρωση απο τον @MIUI_ART είναι ότι δοκίμασαν απο την Xiaomi να στείλουν το δώρο 3 φορές έως τώρα, αλλά λόγο μπαταρίας η μεταφορική γύριζε το πακέτο πίσω...