Καλησπέρα παιδιά ας αρχίσουμε μήπως βγάλω άκρη πριν από καμία εβδομάδα περίπου άλλαξα κονεκτορα στο xiaomi redmi note 3 pro που έχω και όλα καλά χτες μου ήρθε ενημέρωση για miui 9 έγινε κανονικά άνοιξε το τηλέφωνο σούπερ γρήγορο εποιασε επιτέλους παντού σήμα φοράω τη clobal stable Official χτες το βράδυ πήγα να το φορτώσω και ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει λέω χάλασε πάλι ο κονεκτορας το έσβησα για να έχει λίγο άνοιξε μόνο του το πρωί λόγο ξυπνητήρι τώρα δεν ανοίγει καν δείχνει ότι φορτώνει ρομ και όταν το συνδέω στο υπολογιστή κολλάει και ο υπολογιστής χάλασε εντελώς φταίει από την αναβάθμιση???
Δεν ανοίγει και δεν φορτίζει
-
-
Δοκίμασες με διαφορετικά καλώδια και φορτιστές και κάνει πάντα το ίδιο ?
-
Ναι βγάλαμε και το κονεκτορα μήπως βραχικικλωνει τίποτα φορτώνει μια μπάρα Android και πάλι τα ίδιο
-
-
-
Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι πρόβλημα hardware αλλά software, ίσως η ρομ να μην είχε κατέβει σωστά και να σου δημιουργεί τα προβλήματα.
Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς μία πιθανόν προβληματική usb board για να κάνεις flash στην συσκευή -
Η usb δίνει κανονικά ρεύμα το τηλέφωνο κατέβηκε εγκατασταθηκε έκανε επανεκκίνηση και χρησιμοποιουσα κανόνικα
-
Προσπαθεί να φορτώσει εκ νέου την ρομ = πρόβλημα software
Δεν φορτίζει = πρόβλημα software + hardware
Κολλάει ο υπολογιστής όταν το συνδέεις = πρόβλημα hardware + software.
Λύσεις:
1. Εγκατάσταση εκ νέου μίας fastboot rom
Πιθανές Παρενέργειες:
1. Απώλεια δεδομένων
2. Αν η usb board είναι προβληματική, μπορεί να προκληθεί hardbrick στην συσκευή.
Ασφαλής λύση:
1. Αγορά νέας usb board ή επίσκεψη σε ένα κατάστημα service που να ξέρει σίγουρα από xiaomi, αν έχει και ανταλλακτικά ακόμα καλύτερα. -
Την USB την ξεσυνδεουμε εντελώς και κάνει πάλι τα ίδια
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ασφαλής λύση:
1. Αγορά νέας usb board ή επίσκεψη σε ένα κατάστημα service που να ξέρει σίγουρα από xiaomi, αν έχει και ανταλλακτικά ακόμα καλύτερα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0