Παιδια σας ευχαριστω θερμα! Εχω ηδη ξεκινησει την διαδικαδια, εχω σωσει καλου κακου contacts σε file (εκτος απο google) και αυτην την στιγμη αργει το SMSBackup+, θελει καμια ωρα ακομα.
Θα βαλω την 9.2 XTRV Stable, και ελπιζω να μην κολλησω καπου.
Εχω ξαναδιαβασει ποσο καθετοι και αρνητικοι ειστε με το θεμα πληρωμη καποιου να κανει την δουλεια. Δεν ηθελα φυσικα να προσβαλω καποιον (σορρυ
), και ειναι παρα πολυ φιλικο αυτο που κανετε ειδικα στις μερες μας. Εξεπλαγην ευχαριστα απο τις απαντησεις σας και το πληθος τους, και πριν σκεφτομουν να πω την αληθεια οτι αν δεν εχουν χρονο ρε αδερφε, ξαναμανα απο την αρχη, ωχ θα εχει και αλλες αποριες μετα... Οποτε λεω, μην ρισκαρω μπρικαρισματα αν ειναι υστατη λυση να τελειωνω.
Ειμαι λιγο πριτς-πριτς το ξερω αλλα οπως ειπα, δεν με παιρνει ουτε μια μερα χωρις κινητο. Ας ηταν 2η συσκευη και θα θυμομουν τα παλια.
Ελπιζω το επομενο post μου να ειναι: "Αυτο ηταν?... ντρεπομαι.... Σφαιρα παει το κινητο!"
Ευχαριστω και παλι.
Θα βαλω την 9.2 XTRV Stable, και ελπιζω να μην κολλησω καπου.
Εχω ξαναδιαβασει ποσο καθετοι και αρνητικοι ειστε με το θεμα πληρωμη καποιου να κανει την δουλεια. Δεν ηθελα φυσικα να προσβαλω καποιον (σορρυ

Ειμαι λιγο πριτς-πριτς το ξερω αλλα οπως ειπα, δεν με παιρνει ουτε μια μερα χωρις κινητο. Ας ηταν 2η συσκευη και θα θυμομουν τα παλια.
Ελπιζω το επομενο post μου να ειναι: "Αυτο ηταν?... ντρεπομαι.... Σφαιρα παει το κινητο!"
Ευχαριστω και παλι.