Διαφήμιση

Αλλος ενα νεος στην παρεα, κι αυτος με αποριες :(

• Απαντήθηκε
    • @ExCiZieR Μπράβο φίλε, καλοδούλευτο :) Όσο για τα updates είναι απαραίτητα και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι κάτι. Πάρε και ένα backup μέσω twrp και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Και κάτι άλλο στα επόμενα updates δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά, είναι πιο απλό και δεν θα χάνεις τα αρχεία σου ούτε θα πρέπει να σετάρεις το κινητό κάθε φορά από την αρχή ;)
      Open-source is the future
    • Αλλος ενα νεος στην παρεα, κι αυτος με αποριες :(

Εγώ θα ασχοληθώ με το μικρό αλλά σημαντικότερο όλων όσων παρέθεσες.
      Κάπου ανέφερες πως πλέων το τηλέφωνο είναι πρώτα από όλα εργαλείο και πωςφδεν θα ήθελε να χάσεις τις επαφές πάνω στο ψάξιμο.
      Μιας και έχεις ένα χρόνο στο android πιθανόν δεν το γνωρίζεις. Συγχρονίσετε τις επαφές με το gmail σου και έτσι ακόμη και να καταστραφεί εντελώς η συσκευή βάζοντας ως λογαριασμό ενεργοποίησης το gmail που έχεις τώρα σε νέο smartphone θα έχεις αυτόματα περασμένες όλες τις επαφές. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για ένα απλό πέρασμα τον ρομ που σβήνονται τα παντα. Η επισης αν θες να έχεις και ένα δεύτερο και να ενημερώνονται ταυτόχρονα και τα δύο μόλις περνάς η σβήνεις μια επαφη, βάζεις το ίδιο gmail ως λογαριασμό ενεργοποίησης και θα είσαι κομπλε

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Προφανώς λέγοντας εκτός από google ("εχω σωσει καλου κακου contacts σε file (εκτος απο google) και αυτην την στιγμη αργει το SMSBackup+") αυτό που λες εννοούσε ;)
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Προφανώς λέγοντας εκτός από google ("εχω σωσει καλου κακου contacts σε file (εκτος απο google) και αυτην την στιγμη αργει το SMSBackup+") αυτό που λες εννοούσε ;)
      Η αλήθεια είναι πως δεν διάβασα όλα τα σχόλια...με έπιασες χαχαχα

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Και ναι πλεον ειμαι περηφανος VIP !! :D

Ειμαι τοσο ικανοποιημενος με την XTRV και αυτα που εμαθα μεχρι στιγμης που δεν περιμενω πως και πως το επομενο OLED της Xiaomi.
      Μια λεπτομερια. Στην παλια rom ειχε ενα theme store στα αγγλικα, τωρα ειναι κινεζικο theme store. Ειναι λογω του οτι βασιζεται στην official rom?
      Κανα καλο site να κατεβασουμε κανα θεματακι/icon/lockscreen παιζει κανα link?

Ευχαριστω και παλι!
    • Ο/H ExCiZieR έγραψε:

Και ναι πλεον ειμαι περηφανος VIP !!

Ειμαι τοσο ικανοποιημενος με την XTRV και αυτα που εμαθα μεχρι στιγμης που δεν περιμενω πως και πως το επομενο OLED της Xiaomi.
      Μια λεπτομερια. Στην παλια rom ειχε ενα theme store στα αγγλικα, τωρα ειναι κινεζικο theme store. Ειναι λογω του οτι βασιζεται στην official rom?
      Κανα καλο site να κατεβασουμε κανα θεματακι/icon/lockscreen παιζει κανα link?

Ευχαριστω και παλι!
      Ευχαριστούμε για την υποστήριξη !! :thumbsup:

Οι αλλαγές προέρχονται από το Source αλλά σε λίγο καιρό αποδεσμευόμαστε σταδιακά από Source του EU στις περισσότερες ROM, και το νέο Source των XTRV & ARΩMA θα είναι αποκλειστικά από China & Global ROMs.

Θα δείτε πολλές διαφορές προς το καλύτερο. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση