Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό; Θα το δοκιμάσω αύριο ξανά αλλιώς θα κατεβάσω Stable και θα δω μήπως το κάνει format έτσι.Ο/H NasDriver έγραψε:
Μήπως έχουν κολλήσει οι servers και άδικα προσπαθείς ? Έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν
Βοηθεια!!!! Δεν μπορω να ανοιξω το κινητο
- Διορθώθηκε
-
-
Ανέστη τελικά ήθελε την κάρτα Sim μέσα για να αποσυνδεθεί ο λογαριασμός MI ...... όλα εντάξει τώρα... Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια....
-
Μάλλον είναι νέα αλλαγή, ευχαριστούμε για την ενημέρωση
-
Δεν ξέρω τι είναι ειλικρινά, τουλάχιστον λύθηκε μετά την δική σου προτροπή Ανέστη. Και στο mi note 3 και στο mi max δούλεψε η αποσύνδεση λογαριασμού και η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόνο όταν είχα μέσα την κάρτα Sim, ευχαριστώ και πάλι....Ο/H NasDriver έγραψε:
Μάλλον είναι νέα αλλαγή, ευχαριστούμε για την ενημέρωση
-
Νέες δικλίδες ασφαλείας για να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή από τρίτους σε περίπτωση απώλειας-κλοπής μάλλον
-
-
Τι εννοείς με το "εύρεση συσκευής";
-
Το ανοίγω μου ζητάει pin, το βάζω... Ξεκινάει γλώσσα και region και μετά μου πετάει μήνυμα "διακοπή λόγω μη εύρεσης τοποθεσίας συσκευής" κάνει πάλι επανεκκίνηση και ξανά το ίδιο συνέχεια.... Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει να του το στείλω με δικά μου έξοδα και Courier να το κοιτάξει?Ο/H amavroudis έγραψε:
Τι εννοείς με το "εύρεση συσκευής";
-
Συνδέεσαι κανονικά σε iwfi ή με data και δεν το εντοπίζει ?
-
Μέσα έχω βάλει κάρτα αλλά δεν προλαβαίνει να προχωρήσει πέραν τις περιοχής και του region....Την ώρα που βάζω region εκεί σταματάει και αρχίζει να κάνει επανεκκίνηση συνέχεια.....Ο/H NasDriver έγραψε:
Συνδέεσαι κανονικά σε wifi ή με data και δεν το εντοπίζει ?
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα