Βάλε τη rom κατευθείαν στο C. Η διαδρομή να μην έχει κενά ή ελληνικούς χαρακτήρες.
οκ αυτο ηταν το προβλημα παιδια με το που το εβαλα κατευθειαν στον c ολα ενταξει.Σε 5 λεπτα πηρε την global rom εκανε reboot και ειναι οκ με τα ελληνικα του και το playstore.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!
Παρέλαβα χθές απο Banggood και ηταν οντως με Global stable 9.2, 100% Ελληνικά, το playstore δουλεύει μια χαρά. Εδώ εχω ανεβάσει και το unboxing.
Ωραίο unboxing όντως Σπύρο.Με ανησυχεί όμως το ότι στο κουτί πάνω από το μεγάλο 5 έχει Κινέζικα και όχι τη λέξη Redmi όπως θα έπρεπε να έχει η Global edition. Επίσης θα έπρεπε να έχει και αυτοκόλλητο στο πλάι που να γράφει Global που δεν το είδα...
Επίσης όλα τα σχόλια από χρήστες στο Banggood μιλάνε για κινεζική ROM ή ψεύτικη Global. Δεν ξέρω, πρόσεξε...
Σου ήρθε με την 9.2.6.0 ή με άλλη και έκανες αναβάθμιση;
9.1.4.0 είναι η rom και ήρθε προεγκατεστημένη, απο οτι βλεπω ειναι και η μονη global διαθέσιμη για download απο το επίσημο site.
Παρέλαβα χθές απο Banggood και ηταν οντως με Global stable 9.2, 100% Ελληνικά, το playstore δουλεύει μια χαρά. Εδώ εχω ανεβάσει και το unboxing.
Ωραίο unboxing όντως Σπύρο.Με ανησυχεί όμως το ότι στο κουτί πάνω από το μεγάλο 5 έχει Κινέζικα και όχι τη λέξη Redmi όπως θα έπρεπε να έχει η Global edition. Επίσης θα έπρεπε να έχει και αυτοκόλλητο στο πλάι που να γράφει Global που δεν το είδα...Επίσης όλα τα σχόλια από χρήστες στο Banggood μιλάνε για κινεζική ROM ή ψεύτικη Global. Δεν ξέρω, πρόσεξε...
Σου ήρθε με την 9.2.6.0 ή με άλλη και έκανες αναβάθμιση;
9.1.4.0 είναι η rom και ήρθε προεγκατεστημένη, απο οτι βλεπω ειναι και η μονη global διαθέσιμη για download απο το επίσημο site.
Ε, μάλλον περί λάθος πρόκειται. Αναφέρεσαι στο Mi Note 3 και εδώ είναι το νήμα για το Redmi 5 plus
@billphone έχεις απόλυτο δίκιο, sorry για την λάθος ενημέρωση, τα παρέλαβα την ίδια μερα και μπερδεύτηκα, νόμιζα οτι απαντούσα στο νημα για το mi note 3. Ισχύει ομως οτι ήρθε με 9.2.6.0 χωρις καμία αναβάθμιση.